Anne-Lise Johannson

Eiendomsmegler
EiendomsMegler 1 Hamar Vest

 I løpet av min tid som eiendomsmegler har jeg fått gleden av å bistå over 4 000 kjøpere og selgere med å selge, samt finne sitt nye hjem. Det å selge og kjøpe bolig er den største økonomiske enkelthandlingen vi gjør i livet, og vi i Eiendomsmegler 1 ønsker at dette skal være en ensidig god og positiv opplevelse. 

Vurderer du å selge eller kjøpe bolig kommer jeg gjerne hjem til deg for en uforpliktende verdivurdering. Dette er gjerne starten for de fleste som skal inn i en boligbytteprosess, da en vurdering vil gi deg en realistisk verdi på ditt hjem og vil være verdifull for den banken som skal finansiere ditt neste boligkjøp. Ring eller mail meg og du vil få en godt dokumentert verdivurdering fra en erfaren megler. Jeg vil også gi deg tipsene for hvorledes vi sammen kan presentere boligen på en best mulig måte til potensielle interessenter. Jeg vil også gjennomgå hele salgsprosessen sammen med deg, slik at også du er godt forberedt på hva som skal skje. 

Ved valg av undertegnede som din megler i boligsalget skal du oppleve en begeistret, offensiv og tillitsfull aktør som drives av å skape gode referansekunder for fremtiden. 

 


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg