EiendomsMegler 1 Haugesund - EiendomsMegler 1
Illustrasjonbilde for EiendomsMegler 1 Haugesund

EiendomsMegler 1 Haugesund

Sørhauggt. 150, 5501 HAUGESUND
Vis i kart
Kart

Oppskriften på et godt eiendomssalg? Erfarne meglere som kjenner nabolaget ditt.

Din lokale eiendomsmegler – markedsleder på Haugalandet

På vår avdeling i Sørhauggata i Haugesund sentrum, er vi totalt 12 ansatte med særdeles god kjennskap til det lokale boligmarkedet. Våre topp motiverte meglere, har solid erfaring og bred kompetanse med salg av brukte boliger, nye prosjekterte boliger og fritidseiendommer.

Vi er markedsleder i Haugesund, og omsetter ca. 600 eiendommer i året. Det betyr at vi kommer i kontakt med størst andel av de som er i markedet for bolighandel.

Hos oss sitter lokalkunnskapen i fingerspissen, og du skal være trygg på at megleren kjenner ditt nabolag. Vi jobber tett sammen på avdelingen for å kunne utveksle kompetanse, samt informasjon om boligene som er for salg. For deg som kunde betyr det at du får et helt «team» som kvalitetssikrer prosessen og øker nedslagsfeltet.

Når du selger gjennom EiendomsMegler 1 garanterer vi deg dagens beste markedsføring. Din eiendom skal bli synlig for potensielle kjøpere, uansett hvor de befinner seg.

For å lykkes med dette, benytter vi den nyeste teknologien med vår intelligente digitale annonsepakke hvor boligen blir annonsert på Facebook og nær 400 steder i Google sitt annonsenettverk, eiendomsmegler1.no, finn.no og ikke minst tradisjonell annonsering i boligavisen i Haugesunds Avis hver fredag. På denne måten er vi sikre på at vi når ut til flest mulig potensielle kjøpere til nettopp din bolig.

Er du ikke overbevist? Slå på tråden for en boligprat, så skreddersyr vi den beste løsningen for ditt boligsalg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

 Bilde for /fileshare/filarkivroot/Testbilder/boligavis.jpg
Boligstoff - råd og tips

Sjekk ut bloggen vår «Hjem til deg». Her finner du et utvalg av artikler som viser deg trender og nyheter for hjemmet ditt. Du finner også nyttige tips og om hvordan du kan vedlikeholde og ta vare på boligen din.

Les merFinn ut hva eiendommen er verdt

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Våre eiendommer

Henter boliger...
Se alle eiendommene

Hva koster meglertjenestene?

Skal du selge eiendom? Sjekk hva det koster for meglertjenester i området ditt.

Vær obs på at prisene er veiledende. Forventet salgssum, geografiske avstander og salgbarhet kan gjøre at prisene går opp eller ned. Grunnlaget for meglerens provisjon er salgssummen, inkludert eventuell fellesgjeld.

Se veiledende priser

Bilde for /fileshare/filarkivroot/Testbilder/boligavis.jpg
Boligstoff - råd og tips

Sjekk ut bloggen vår «Hjem til deg». Her finner du et utvalg av artikler som viser deg trender og nyheter for hjemmet ditt. Du finner også nyttige tips og om hvordan du kan vedlikeholde og ta vare på boligen din.

Les mer

Lurer du på noe? Send en melding

Kontakt oss