– Hvis beliggenhet betyr alt, hvorfor bor ikke alle i Haugesund?

Tekst: Ingrid Milde . Foto: Hedda Christin Knutsen .
Som ekte Haugesunder og megler vet Anders Grønbech Lindø det som er verdt å vite om boligmarkedet i kommunen. Han vet ikke bare hvor nærmeste barneskole og dagligvarebutikk er. Han kjenner også snarveiene og alle de skjulte perlene langs kystlinjen.

Naturområder

– Det er godt å bo i Haugesund! Det beste med Haugesund er alle de flotte naturområdene, de kjekke menneskene, de gode nabolagene, de lokale butikkene, og at vi har alt i nærheten!

Eiendomsmegler 1 er markedsleder i Haugesund. Derfor kan Anders Grønbech Lindø også si at han vet hvem som er på jakt etter bolig i de forskjellige områdene, enten de vil til Brakahaug, Rossabø, Salhusvegen, Bleikemyr eller Skåredalen.

– Det å selge bolig i et område du har en relasjon til og kjenner godt, gjør at du opplever området på en helt spesiell måte. Det at du kjenner kundene, er en inspirasjon til å utføre en god jobb, opplyser Grønbech Lindø.


Markedsføring

Haugesund er en attraktiv kommune å bosette seg i. Mange i nabokommunene vurderer å flytte hit. Disse kjøperne vet Grønbech Lindøe også hvem er.

Ny teknologi gjør det mulig med målrettet annonsering på internett mot de som surfer etter Haugesund-boliger. Ingen som er i boligmarkedet skal unngå å se hva EiendomsMegler 1 har for salg!

– Som megler er det vår oppgave å markedsføre både bredt og målrettet. Med god lokalkunnskap, lang erfaring og de beste salgsverktøyene i bransjen, er jeg sikker på at boligselgerne er trygge når de velger EiendomsMegler 1 i Haugesund.

Anders Grønbech Lindø, tlf. 994 26 208