– Hvis beliggenhet betyr alt, hvorfor bor ikke alle i Lister

Tekst: Ingrid Milde. Foto: Jon Arne Tjelta.
Etter 11 år som megler vet Marius Thorkildsen Kjørkleiv det som er verdt å vite om boligmarkedet i Lister. Han vet ikke bare hvor nærmeste barneskole og dagligvarebutikk er. Han kjenner også snarveiene og alle de skjulte perlene langs kystlinjen.

– Det er godt å bo i Lister! Det beste med Lister er alle de flotte naturområdene, de kjekke menneskene, de gode nabolagene, de lokale butikkene, og at vi har alt i nærheten!

Eiendomsmegler 1 er markedsleder i Lister. Derfor kan Kjørkleiv også si at han vet hvem som er på jakt etter bolig i de forskjellige områdene, enten de vil til Lyngdal eller Farsund.
– Vi er også ledende på salg av fritidsboliger – mest ved sjøen, men selger også flere innlandshytter. Det er ekstra hyggelig å bli kjent med både trivelige rogalendinger og andre utenbys hyttekjøpere.

– Det å selge bolig i et område du har en relasjon til og kjenner godt, gjør at du opplever området på en helt spesiell måte. Det at du kjenner kundene, er en inspirasjon til å utføre en god jobb, opplyser Kjørkleiv. 

Markedsføring

Lister er et svært attraktivt område som mange ønsker å bosette seg i. Disse kjøperne vet Kjørkleiv også hvem er. Ny teknologi gjør det mulig med målrettet annonsering på internett mot de som surfer etter for eksempel Lyngdal-boliger. Ingen som er i boligmarkedet skal unngå å se hva EiendomsMegler 1 har for salg!

– Som megler er det vår oppgave å markedsføre både bredt og målrettet. Med god lokalkunnskap, lang erfaring og de beste salgsverktøyene i bransjen, er jeg sikker på at både bolig- og hytteselgere er trygge når de velger EiendomsMegler 1 i Lyngdal.

Marius Thorkildsen Kjørkleiv, tlf. 971 45 191