Vil du vite hvem som vil bo i ditt nabolag?

Tekst: Ingrid Milde . Foto: Eirik Lund .
– Mange mener det er dyrt å bruke megler når en skal selge hus. Vi som meglere må kunne dokumentere at vi er verdt den prisen folk betaler, sier Stein Gunnar Døsen ved EiendomsMegler 1, Karmøy.
Vi er lokalkjente i området du skal kjøpe i, og gjennom årene har vi lang erfaring i boligmarkedet. EiendomsMegler 1 er den største aktøren i markedet. Vi har omfattende boligkjøperregistre. I enkelte områder vet vi nærmest hvem som er på flyttefot til enhver tid. Det er en stor styrke for oss å være spredt med kontorer rundt omkring.

Digital oversikt

For å oppnå en god pris for boligen, er det om å gjøre å trekke flest mulig interesserte på visning. Vår digitale markedsføringspakke (Effekt) har slått virkelig godt an. Den blir veldig godt tatt i mot, og etter hvert har vi mange suksesshistorier.

Det som gjør at vi er ledende i markedet er at vi har en digital oversikt over folks aktivitet på internett, Effekt, lokalkjennskap, at vi er en seriøs aktør og har nær kontakt med gode rådgivere i banken. Vi vet hvor vi finner de potensielle kjøperne – og hvordan vi når ut til dem.

Skreddersydde løsninger

Jo større vi er, jo flere når vi. Ved å lære mer om deg som kunde, vet vi også hvordan produktet ditt skal skreddersys. Og jo bedre vi treffer, jo bedre er det for bolig selgerne våre. Overfor selgerne våre er det viktig å vise at vi gjør det som er mulig for å finne en kjøper.

Gode meglere har en klar idé om hvem som kommer til å kjøpe din bolig. Salgsmetodikk og markedsføring tilpasses dette, slik at du får den beste muligheten for et godt salg, forklarer Stein Gunnar.