EFFEKT – presis boligannonsering som treffer

Tekst: Eiendomsemgler 1. Foto: Eirik Lund.
Databasen til FINN + databasen til EiendomsMegler 1 = EFFEKT. Denne løsningen gjør at meglerne treffer boligkjøperne mer presist enn noen gang. Resultatet er flere på visning og høyere boligsalg.
Hvem kan treffe den rette boligkjøperen bedre enn EFFEKT – løsningen laget i samarbeid mellom EiendomsMegler 1, landets største eiendomsmegler, og finn.no, Norges største markedsplass?

Skreddersydd, presis synlighet

Samarbeidet gjør at boligen din blir markedsført med rekordpresisjon, det betyr synlighet hos de riktige interessentene.
– Med EFFEKT mener vi at vi tilbyr markedets beste og smarteste løsning for salg av bolig. Vi er svært stolte over resultatet, våre annonser på Finn har nesten 30 % bedre besøk enn snittet hos konkurrentene, sier Kristen Brekke i EiendomsMegler 1 Haugesund.
– Vi har også målt at flere nå ser alle bildene i annonsene, laster ned salgsoppgaven og er inne på samme bolig minst tre ganger. Dette gir selvfølgelig utslag på salget til slutt!

Maks effekt – minimum kostnad

– Vi vil nå flest mulig potensielle kjøpere på kort tid og vet at den korte tiden fra annonsering til visning er kritisk. I et boligmarked som på Haugalandet er det konkurranse om å nå ut til kjøperne. Det er ikke alle som er på boligjakt som besøker Finn.no hver dag. For å nå disse vises aktuelle boliger på VG.no, Facebook og andre godt besøkte nettsteder.
– Vi bruker en teknologi som er mye brukt i «anbefalingsmotorer» rundt om i verden. Du har sikkert opplevd å være på Netflix og fått anbefalt filmer du ennå ikke har sett, men som du likevel ser på som interessante. Det er en slik smartanbefaling som brukes for å nå boliginteressenter, utdyper Brekke.

Prognose og referanse

På bakgrunn av oppsamlet data kan meglerne våre nå gi kunder en prognose på hvor mange interessenter ekstra de kan få gjennom EFFEKT. Ved å legge inn boligtype og område i et prognoseverktøy lages det et estimat på hvor godt annonsen vil nå ut. I tillegg kan kunden få referanser fra andre boligsalg som har brukt den samme løsningen.

— Ingenting slår fakta, konstaterer Brekke.


 

Følg boligannonsen minutt for minutt

For deg som boligselger er det viktig å få bevis for at markedsføringen fungerer. Effekten av EFFEKT kan dokumenteres. På din egen mobiltelefon får du full oversikt og mulighet til å følge med på interessen for bolig din – minutt for minutt.

Tester viser at kundene våre har stort engasjement og høy tilfredshet når de får dette EFFEKT-panelet. – Skal du selge, bolig bør du definitivt sjekke dette ut før salget, avslutter Kristen Brekke.