Kjøpe eller selge? Bruk påsken på planlegging

Tekst: Leiv Helge Kaldheim. Foto: EiendomsMegler 1.
Om en snau uke pakker vi sekker med ull, solkrem og varme klær, fyller handleposer med ingredienser til gode middager, lange frokoster og masse snop og vender nesen mot påskefjellet. Påsken er jo sen i år, men fortsatt er det snø å finne på fjellet.

Vi går mot lysere tider og vet av erfaring at flere planlegger salg av bolig i vårmånedene. Vi anbefaler derfor å ta kontakt allerede i dag slik at vi kan få lagt en god plan for lansering av din bolig etter påske. Dersom du skal ha bypåske kan det være lurt å begynne klargjøringen av bolig, slik at bilder kan tas rett over påsken. Fine bilder er avgjørende for at folk skal komme på visning, så her kan du tjene på godt forarbeid.
Påsken er også en god tid for å planlegge hyttesalget. Etter påske tenker vi framover mot sommeren, og annonsene for sommerhytter blir nøye studert av de som drømmer om feriested ved sjøen. Forbered sommersalget nå, så kan nye eiere glede seg til sommeren i ny hytte.

Vi har topp motiverte eiendomsmeglere som er klar til å yte maksimalt for deg – husk at de aller fleste boligselgerne anbefaler oss videre. Men først, fyll opp påskeegget og gjem det på et sikkert sted.

Er du på jakt etter drømmehjemmet? Vi holder åpent hus-visninger på søndag fra klokka 14.00 til 17.00.Lykke til.
Leiv Helge Kaldheim
Regionsjef/Eiendomsmegler