Arrangerer åpent hus: Bruk søndagen på visning!

Tekst: Karianne Munch-Ellingsen. Foto: EiendomsMegler 1.
Førstkommende søndag, 12. mai, arrangerer EiendomsMegler 1 åpent hus-visninger i hele regionen fra klokka 12.00 til 15.00. Mange boliger å se og flere visninger på samme dag gir store sjanser for at du ender opp med boligkjøp.
– Det er tidkrevende å gå på visninger, og er man på jakt etter sin nye drømmebolig går det ofte mange ettermiddager og kvelder til visning. På søndag har man mulighet til å dra innom mange boliger og kanskje korte ned på tiden det tar å finne sitt nye hjem, forteller Åse Gry Andreassen, eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 sitt Sandnes-kontor.

Åpent hus fungerer slik at boligene har åpent fra 12–15, som er to timer lenger enn vanlig visning. Det gir god tid til å sondere terrenget og dra fra hus til hus i områdene du er interessert i. På disse visningene er det husselger selv som viser fram boligen.

EiendomsMegler 1 har godt grep om markedsandelene i regionen og har mange boliger til salgs. Det betyr at det vil være mange boliger å kikke på i morgen.

Legg søndagsturen fra bolig til bolig

Gå inn på finn.no og legg inn visninger på søndag som kriterie, så ser du hvilke boliger som har åpent hus.
– Det er lurt å orientere seg på forhånd og lage en liten plan for visningene du skal på slik at du rekker å se alle du vil innom, råder megleren.
Hun oppfordrer også til å benytte muligheten til å sjekke ut andre bydeler enn de du i utgangspunktet drømmer om å flytte til.
– Ha et åpent sinn og dra til steder du ikke har vært før, kanskje ligger drømmeboligen i nabobydelen?
Dersom boligene du vil se ligger i nærheten av hverandre kan du legge søndagsturen mellom visningene, enten til fots eller på sykkel.
– Og om sola skinner er jo en fin anledning til å sjekke solforhold og uteplassen, avslutter Andreassen.