Skal du kjøpe nytt eller brukt?

Tekst: Leiv Helge Kaldheim. Foto: EiendomsMegler 1.
Våren banker på døra, og for boligmarkedet betyr det høysesong. Antall boliger for salg topper seg i vårmånedene – kanskje er det mange som ønsker å være på plass før eller i løpet av sommeren?

Eller gir mer sol og lys ekstra energi og overskudd til å orke å rydde ut av hus og heim og gjøre klart til salg?

Utvalget av prosjekterte nye boliger som vil stå ferdig om ett-to år er også økende. For de fleste på boligjakt handler det om riktig beliggenhet, riktig løsning, antall soverom og pris.

Økonomi og forutsigbarhet er viktig. Ved å kjøpe nytt har du fast pris og fem års garanti på materialer og utført arbeid. Nye boliger har tidsmessige og moderne materialvalg og leveres i henhold til det som er gjeldende teknisk standard. Det kan bety bedre løsninger når det kommer til ventilasjon, isolasjon og energisparing. Kort sagt bedre bomiljø og lavere energiutgifter.

Beliggenhet er en stor fordel når du kjøper brukt bolig fordi de fleste brukte boliger ligger i etablerte boligområder med ferdig infrastruktur og servicetilbud. Tomten er gjerne litt større enn nye boliger, og hagen er ferdig opparbeidet med trær, busker og øvrig uteområde.
Mange bruktboliger har også stort potensiale som oppussingsobjekt med store muligheter.

Utvalget av både nytt og brukt er for tiden stort og økende så enten du velger nytt eller brukt, er du i trygge hender hos oss i EiendomsMegler 1. Våre meglere står klare med gode råd og veiledning for å finne den boligen som passer best for deg.

Lykke til med boligjakten i vår!

Leiv Helge Kaldheim
Regionsjef/Eiendomsmegler


Leiv Helge Kaldheim
Regionsjef/Eiendomsmegler