Hjemmet familien ønsker seg

Tekst: Tonje Pedersen. Foto: Rogalandshus og Shutterstock..
Romslig, funksjonelt og lekkert! Det er stikkordene for disse to kjekke familieboligene som nå kommer til salgs midt på populære Rosseland på Bryne.
Gode solforhold, fin utsikt og morsomme klatretrær i Ungdomsskogen bak, er noe av det utbygger Rogalandshus tilbyr i disse nye familieboligene på Rosseland på Bryne. Omgitt av friområder, i enden av blindvei og på rett side av bommen, kan du glede deg til et trygt, praktisk og familievennlig hjem i Vestre Håbakken 28 på Rosseland.


Familieboligene er omgitt av friområder og morsomme klatretrær.

Romslig og funksjonelt

Dette er et hjem for deg som gleder deg til å parkere i garasjen og gå tørrskodd inn gjennom bi-inngangen og videre inn i den innholdsrike boligen. Det er også et hjem du ønsker deg når familien er stor, ungdommer trenger plass til egen- og vennetid og de små kan herje litt uten at huset føles for trangt. Nettopp størrelse har vært viktig for utbyggerne i Rogalandshus, som har en spesiell forkjærlighet for eneboliger. Med hele 250 kvadratmeter boltreplass, får du endelig den plassen du har drømt om.


Funksjonelle og romslige boliger på populære Rosseland.

– Det er alltid etterspørsel etter eneboliger med god beliggenhet, og det er ganske sjelden at det selges nye prosjekter i så store størrelser. For oss er det veldig kjekt å kunne tilby hjem som det er godt å bo i. Her vil familien ha det funksjonelt og romslig samtidig, sier daglig leder Geir Inge Fuglestad i Rogalandshus.

Attraktiv bydel

Rosseland er en av de mest attraktive bydelene på Bryne, med godt miljø og stabile, trygge nabolag. De to eneboligene kommer i et etablert boligområde med kort vei til Rosseland barneskule, tre barnehager og den veldrevne breddeklubben Rosseland ballklubb.

Selve boligene, som er tegnet av arkitektkontoret Ark 1, er godt tilpasset tomten og passer godt inn i terrenget og med boligene rundt. Her får du god utsikt i begge retninger. Eneboligene bygges med tre etasjer, inkludert en sokkeletasje klar for leilighet. Her kan kjøperne enten lage leiligheten klar nå eller vente til et senere tidspunkt.

Smarte løsninger

I boligene er hver eneste kvadratmeter nøye planlagt, slik at nye beboere får full utnyttelse av plassen. Den gjennomtenkte planløsningen er valgt for å løse hverdagslivets praktiske gjøremål. Her får du blant annet tre stuer, bi-inngang og vaskerom med direkte inngang fra den doble garasjen, fem store soverom - inkludert foreldrenes hovedsoverom med eget bad og gode garderobeskap. I tillegg får boligene et romslig kjøkken med store vinduer og utsikt mot friområdene. Den praktiske utleiedelen med to soverom vil gi kjærkomne leieinntekter i mange år framover.


I tillegg til alle funksjonaliteter, ligger en terrasse med direkte utgang fra kjøkkenet. Spisebordet står fritt i rommet og gjør det enkelt å trekke ut et langbord når bursdager skal feires.

Fra stuen er det utgang til nok en terrasse. Her kan du bare glede deg til å nyte solen på fine sommerkvelder.