Kjøpte leilighet i Tromsø fra Svalbard

Tekst: Geir Håvard Hansen . Foto: .
Et tips fra megleren i EiendomsMegler 1 ble redningen da Victoria Windstad skulle kjøpe leilighet i Tromsø.

- Jeg satt i Longyearbyen og hadde fått meg jobb i Tromsø. Da innså jeg raskt at jeg trengte å få meg bolig, men jeg kunne ikke dra på visning. Jeg fant en leilighet på FINN hvor bildene så veldig bra ut, men jeg var fortsatt litt usikker, sier Windstad. 

 

Videovisning

Da tipset megleren i EiendomsMegler 1 henne om at videovisningen ga et bedre inntrykk av leiligheten.

 

- Jeg så at badet var mye større en det bildene viste og jeg fikk et veldig godt helhetsinntrykk av leiligheten. Det førte til at jeg la inn bud og fikk den. Det var god stemning, sier Windstad.

 

Ga trygghet

Stadig flere velger videovisning når de skal selge eller kjøpe bolig. Levende bilder som tar deg fra rom til rom gir en følelse av å være inne i boligen for den som er på utkikk etter nytt hus. Det gjør deg trygg på at du har funnet drømmehuset, selv om du ikke har mulighet til å dra på visning.

 

- Videovisningen var veldig viktig for min del, siden jeg ikke hadde mulighet til å reise til Tromsø på visning. Med videovisning kan du gå på visning uansett hvor du befinner deg, sier Windstad.

 

Så videoen 20 ganger

Gleden var stor da budet på leiligheten i Karls Halls vei på Tromsøya ble akseptert.

 

- Jeg satt på jobb og så videoen fem-seks ganger før jeg la inn bud. Etter at jeg hadde fått aksept på budet tror jeg at jeg så videoen 20 ganger til i ren glede, smiler Windstad.

 

Ærlig visning

Til tross for at hun ikke fikk mulighet til å se leiligheten i virkeligheten, var Victoria Windstad trygg da hun bestemte seg for å legge inn bud.

 

- Leiligheten passet både på størrelse, økonomi, standard og beliggenhet. I tillegg ga videovisningen en ærlig visning av leiligheten, jeg så hvordan den faktisk var. Da var det enkelt å vite at jeg ville ha leiligheten, sier Windstad.

 

Eneste i Nord-Norge

Megler Cecilie-Marie Storslett i EiendomsMegler 1 er glad for å kunne tilby videovisning til boligkjøpere som ønsker å bli bedre kjent med boligen før de går på visning - et tilbud EiendomsMegler 1 er alene om i Nord-Norge.

 

- Jeg er overbevist om at videovisning gjør bolighandelen bedre, både for kjøper og selger. Med video når en ikke bare ut til flere kjøpere. En når ut til de som er virkelig interessert i boligen. Disse bruker den fysiske visningen for å bekrefte det inntrykket de har fått fra videovisningen og salgsoppgaven, sier Storslett.