Eiendomsmegler Silje Heggø

Få maks effekt når du skal selge, uansett hvor du bor

Tekst: Line Arndt Bjercke. Foto: Jens Lexerød i EiendomsMegler 1.
Endelig har det kommet et annonseringsverktøy som fungerer like godt uansett om du skal selge bolig i storbyen eller på bygda. Hemmeligheten er to muskuløse aktører med en uslåelig kombinasjon av kunnskap og data.

Digitale markedsføringspakker som baserer seg på data og trafikk har til nå hatt en svakhet ved at de fungerer best i områder med rask omløpshastighet, altså der boliger «selger seg selv». Dette var et av hovedtemaene da vi startet med å utvikle markedsføringsproduktet «Effekt» sammen med Norges største markedsplass, FINN.no.

Løsningen er skreddersydd, og den er utviklet basert på et unikt datagrunnlag fra FINN i kombinasjon med våre egne data og solid kunnskap om boligsalg – på tvers av regioner. Med unik og presis treffsikkerhet finner «Effekt» de riktige kjøperne til din bolig. Kort fortalt fungerer løsningen på samme måte som når strømmetjenester anbefaler filmer som du ennå ikke har sett, men som likevel er interessante for deg.

– For eksempel vil en person i Bergen, som skal flytte til Oslo og har sett etter en bolig på Torshov i Oslo, kunne få opp forslag til boliger som oppfyller lignende kriterier på Nordstrand i Oslo fordi andre personer med samme kriterier også har lett etter bolig her, forteller eiendomsmegler Silje Heggø ved EiendomsMelger 1 på Torshov.

Like smart, uansett hvor du bor

Med 142 kontorer over hele landet er EiendomsMegler 1 landets ledende eiendomsmegler. Meglerne våre har derfor solid kunnskap om boligsalg fra lokalt til nasjonalt nivå. De er altså boligeksperter både i by og i bygd, og derfor har det hele tiden vært viktig å lage en løsning som ikke bare fungerer for storbyboliger, men også ute i distriktene.

Maks treffsikkerhet for pengene

Det nye og smarte annonseringsverktøyet «Effekt» er en egenutviklet løsning som er utført av et dedikert utviklingsteam hos FINN og EiendomsMegler 1. Ved å sjekke et såkalt effektpanel får du som boligselger full oversikt og kan følge med på interessen for boligen din – i sanntid. Det er en enkel og effektiv løsning som gir deg som boligselger innsikt og kontroll, og presis treffsikkerhet, noe som igjen gir mer effekt for pengene og flere potensielle kjøpere på visning. Den nye løsningen er dessuten fleksibel nok til raskt å kunne møte de lokale endringene som til enhver tid skjer i boligmarkedet.

Fra klikk til effekt

– Jeg er daglig inne i statistikkpanelet og sjekker status og utvikling for boliger jeg selger, og jeg ser effekten, sier Heggø og legger til:
– Ved vanlig annonsering vil grafen som måler klikk og interesse, normalt flate ut etter noen dager, men når vi legger inn «Effekt» får annonsen umiddelbart en boost og det skapes en ny bølge av interesse for boligen.