EiendomsMegler 1 i unikt samarbeid med FINN.no

Tekst: Line Arndt Bjercke. Foto: Bennett Reklamebyrå.
Rekordpresis boligmarkedsføring: Ved å kombinere kraften i databasene til FINN.no og EiendomsMegler 1 treffer vi nå boligkjøperne mer presist enn noen andre. Det betyr størst mulig sjanse for at vi når den riktige kjøperen, og et bedre salg for deg.
Når du skal selge en bolig er ingen oppgave viktigere en å treffe riktig kjøper. Boligen din må være der det skjer – der kjøperne dine er. Og hvem vet vel bedre hvor boligkjøperne er enn landets største eiendomsmegler og Norges største markedsplass?

Skreddersydd, rekordpresis synlighet

EiendomsMegler1 og FINN har nå inngått et samarbeid som gjør at boligen din blir markedsført med rekordpresisjon, noe som igjen betyr synlighet hos de riktige interessentene. Sammen har de to aktørene skapt markedets beste og smarteste løsning for salg av bolig. Resultatet er «Effekt».

Maks effekt – minimum kostnad

– Vi vet at den korte tiden fra annonsering til visning er kritisk, og ved å kombinere kraften i databasene til FINN og EiendomsMegler 1, har vi nå innsikt i, og tilgang til, hele landets boliginteressenter. Dermed kan vi, som den første eiendomsmegleren, tilby den mest presise markedsføringsløsningen for de som skal selge bolig i Norge. Denne treffsikkerheten sørger for at flest mulig får se din bolig på kortest mulig tid, sier Magnus Aasen, styreleder i EiendomsMegler 1 Alliansen.

I samarbeid med FINN bruker EiendomsMegler 1 en algoritme som er mye brukt i «anbefalingsmotorer» rundt om i verden. En algoritme er et sett med operasjoner som – hvis de følges – gir et bestemt resultat. Du har sikkert opplevd å være på Netflix og fått anbefalt filmer du ennå ikke har sett, men som likevel du føler er interessante. Det er denne smarte anbefalingsmotoren som også brukes for å vise boligannonser til boliginteressenter.

Følg boligen minutt for minutt

For deg som boligselger er denne løsningen forståelig og effektiv. Den gir deg innsikt og kontroll i tillegg til rekordpresis treffsikkerhet for din boligannonse. Ved å sjekke et effektpanel har du også full oversikt og mulighet til å følge med på interessen for boligen din – minutt for minutt.

Effekt kan du lese mer om her