Boligselger Marius Modahl og eiendomsmegler Martin Surén

«Jeg fikk følge boligen min minutt for minutt»

Tekst: Line Arndt Bjercke. Foto: EiendomsMegler 1.
- Jeg har nettopp solgt boligen min via EiendomsMegler 1 på Kolbotn, og allerede ved første møte med eiendomsmegler, Martin Surén, ble jeg anbefalt det digitale markedsføringsproduktet, Effekt.

- Jeg tenkte først at det holdt med FINN-annonsen, men etter en gjennomgang av produktet og hvilken effekt det har hatt på andre boliger, skjønte jeg fort at dette var noe jeg også bare måtte ha for å sikre en best mulig pris – og resultatet snakker jo for seg selv!  Det er både spennende og nervepirrende å selge boligen sin, og jeg tror de aller fleste vil derfor ha litt kontroll over prosessen, sier boligselger Marius Modahl.

 Kontroll døgnet rundt
– «Effekt» er en digital markedsføringsløsning som er utviklet i samarbeid med FINN og vårt byrå. Med presis treffsikkerhet finner den de riktige kjøperne til din bolig, og både megler og boligselger kan følge salgsprosessen live, sier Line Arndt Bjercke, markedssjef i EiendomsMegler 1 og prosjektleder for utviklingen av «Effekt».  Når du bruker «Effekt» får du tilsendt en lenke til et effektpanel for boligen din. Effektpanelet gir deg full oversikt over samlet trafikk inn til FINN-annonsen din, og du finner svar på alt fra hva folk leter etter, hvor mange ganger de er innom og til hvilken tid på døgnet. Ved å sjekke panelet har du som boligselger dessuten mulighet til å følge med på interessen for boligen din – døgnet rundt.

- Det jeg likte spesielt godt, var at jeg med egne øyne kunne se hvilken effekt annonseringen hadde. Jeg fikk tilsendt en link til et effektpanel, og der kunne jeg se minutt for minutt hvor mange som hadde vært inne og sett på boligen min. Det var til og med en egen søyle som viste helt nye besøkende, som ikke ville funnet boligen min uten den digitale annonseringen – og det er kult! Jeg må jo innrømme at jeg måtte kikke innom effektpanelet hundre-og-ørten ganger av ren nysgjerrighet, sier Marius Modahl

Maks effekt for pengene
«Effekt» er en løsning som både er forståelig og effektiv for deg som boligselger. Den nye løsningen har optimal treffsikkerhet for din boligannonse, noe som igjen gir mer effekt for pengene og flere potensielle kjøpere på visning. Når du skal selge bolig er tross alt ingen ting viktigere enn å treffe riktig kjøper. For EiendomsMegler 1 var det nettopp det å finne riktig kjøper som var driveren, uavhengig av om denne så annonsen på Aftenposten, Facebook, FINN.no eller på våre egne nettsteder.

 En indikasjon på hvor mange som kommer på visning
- I effektpanelet kunne jeg i tillegg se hvor mange ganger hver enkelt person hadde sett på boligen min på FINN.no, og hvis noen er innom en bolig på FINN.no flere ganger betyr det gjerne at de er interesserte. Jeg ble jo derfor helt avhengig av å følge med på effektpanelet, for å se om tallene økte – og det gjorde de, jo!, sier en godt fornøyd boligselger Marius Modahl

Løsningen har fått navnet «Effekt» og den baserer seg på en unik kombinasjon av data og kunnskap fra FINN.no og EiendomsMegler 1.