Sindre Backe starter i EiendomsMegler 1 Hadeland

Eiendomsmegler Sindre Backe starter i EiendomsMegler 1

Tekst: Terje Heggen. Foto: Jensrud Foto.
Vi er glade og stolte over å ha fått på plass en solid medarbeider klar til innsats som Eiendomsmegler i hele Hadelandsregionen. Vi ønsker Sindre Backe velkommen til EiendomsMegler 1 Hadeland.

Fra 1. mars blir Sindre å finne i lokalene til EiendomsMegler1  på Smietorget. Sindre har vært i bransjen siden 2013, og tar med seg ny og god erfaring inn i EiendomsMegler 1. I hovedsak skal Sindre jobbe med salg av brukt bolig i hele Hadelandsregionen.

Sindre Backe
er 24 år, bor i Lauvlia i Moen og har en tidligere karrière innen motorsport. Han kommer fra stilling som Eiendomsmegler i DNB Eiendom og har jobbet lokalt på Hadeland siden 2013.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på spennende arbeidsoppgaver i EiendomsMegler 1, forteller Sindre Backe. Et større arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse, samt en eierbank med stor markedsandel lokalt er viktig for å kunne lykkes ekstra godt i markedet, fortsetter han.

Avdelingsleder ved EiendomsMegler 1 Hadeland, Terje Heggen, forteller at han er svært fornøyd med å få Sindre med på laget.

- Sindre er en ambisiøs og engasjert Eiendomsmegler med ståpåvilje som vi gleder oss til å jobbe sammen med. Han har gode egenskaper som vi mener er viktig for å kunne lykkes som Eiendomsmegler på Hadeland. I tillegg har han vært i lokalmarkedet siden 2013, så han er ikke ukjent for mange Hadelendinger.

Har du spørsmål, ønsker en verdivurdering av boligen din eller vil ønske Sindre lykke til i ny jobb?
Da treffer du han på telefon 91162040.

 

Vet du hva din bolig er verdt i dag?

Bestill en verdivurdering fra Eiendomsmegler1 her