Vi har gleden av å presentere Sandødegården II

Tekst: EiendomsMegler 1. Foto: EiendomsMegler 1.
Torsdag 15. mars kl. 18.00 arrangeres det informasjonsmøte i 2. etg i EiendomsMegler 1 sine lokaler på Smietorget i Gran sentrum. Etter møte blir det befaring i Sandødegården I, og det blir mulighet for å se en leilighet. Da kan man både ta og føle på de gode kvalitetene til bygget.

Sandødegården II er plassert på en høyde nord øst for Gran sentrum, med kort gangavstand til handelssentrum, helsetjenester, tog, buss, barnehager og skoler. Gran Idrettspark, Gran Ungdomsskole og Hadeland Videregående skole i nærområdet.
Avstand til Oslo og Gardermoen er hhv ca 60 og 45 km.

Et boligprosjekt med god arkitektonisk-, bygnings- og håndtverksmessig standard.
Leilighetene får store vindusflater, fra ett til tre soverom, romslige stor balkonger og biloppstillingsplass i garasjekjeller med heis. Garasjekjelleren ligger i Sandødegården I.

Det er Syljuåsen som er entreprenør på prosjektet.
- Vi har både kompetansen og håndverkstradisjonene, samt evnen til alltid å tenke nytt. Men like trygge som vi er på at vi leverer som avtalt, vet vi også at du ikke kjøper spiker og planker i møtet med oss, du kjøper tillit.
Tillit til at Syljuåsen er de som kan realisere din byggedrøm. Dette skal vi levere på, år etter år. Det er slik vi bygger tillit.

Eiendomsmegler Terje Heggen mener prosjektet har mange gode kvaliteter.
- Sandødegården II er et prosjekt som har både fin stil og tone. Et prosjekt for deg som krever litt ekstra.
Det er lagt vekk på gode planløsninger og et godt bomiljø. Herfra kan du gå til alle fasiliteter Gran sentrum har å by på. Har lyst til å ta deg en tur på cafè eller har et ærend i en av de mange butikkene, er det aldri mer enn en spasertur unna.
Ønsker du å ta deg en tur til Oslo? Det tar 5 minutter å gå til toget fra Sandødegården II.

Mitt inntrykk er at alle som har flyttet inn i Sandødegården I trives i bygget og blant sine nye naboer. Å trives der man skal bo er en viktig del av livet, avslutter Heggen.

Velkommen til informasjonsmøte torsdag 15. mars kl. 18.00.

Vil du vite mer om Sandødegården II ?

Se plantegninger og priser her