Nå kan du sikre deg eiendom midt i Gran sentrum!

Tekst: EiendomsMegler 1. Foto: Jensrud Foto AS.
Ønsker du deg en forretningsbygg eller en tomt for utvikling i Gran sentrum? Da har du sjansen til å kjøpe Storgata 33 nå, et forretningsbygg i regulert kvartal.

- Bygningsmassen  på eiendommen har fått rivningstillatelse fra Gran Kommune 30.10.18, slik at det er ikke lagt noe verdi i bygningene i seg selv når vi satte prisantydning, forteller Næringsmegler Terje Heggen ved EiendomsMegler 1 Hadeland.

Men for den rette kjøper har bygget mye sjarm og kvaliteter som kan videreføres i en oppgradering av bygget. Det er fine utskjæringer og detaljer i bygget som for mange fremstår som fine. Det er for eksempel veldig god takhøyde i 1. og 2. etg., fortsetter Heggen.

Reguleringsplanen for Møllekvartalet åpner for bolig, forretning og kontor på eiendommen. Det gir en kjøper stor fleksibilitet i hva som kan bygges på eiendommen. Næring i 1. etg. og boliger i øvrige etasjer vil være en naturlig utnyttelse av eiendommen.

I dag er 1. og 2. etg. utleid med tilsammen ca. 15.000,- i leieinntekter i måneden. Det er gode cashflow å ha på eiendommen mens man eventuelt prosjekterer noe nytt eller starter en oppgradering av eksisterende bygning.

Vi håper vi finner en god kjøper, om han tenker nytt eller ønsker å oppgradere eksisterende bygningsmasse, avslutter Heggen.

Ta kontakt med Næringsmegler Terje Heggen på telefon 91636347 om du ønsker å besiktige eiendommen.