Lunsjvisning - Torsdag 18. oktober kl 11 -13

Lunsjvisning i Holtengården torsdag 18. oktober kl. 11 - 13

Tekst: EiendomsMegler 1 - Sindre Backe. Foto: Jensrud Foto AS.
Velkommen til lunsjvisning torsdag 18. oktober kl. 11.00 - 13.00 i Torgvegen 6 i Brandbu sentrum. Leiligheten er klar for innflytting, så her kan man ta og føle på det man skal kjøpe. Det vil bli enkel servering under visningen.

Holtengården ligger midt i Brandbu sentrum med gangavstand til diverse butikker, post og bank i butikk, restauranter, cafeer m.m. Brandbu er et hyggelig og rolig tettsted i Gran kommune. Busskommunikasjon kun 100 meter fra eiendommen. God tog-forbindelse til Oslo og Gjøvik fra Jaren, ca 5 km fra eiendommen. Meget gode friluftsmuligheter som skiløyper, turgåing og båtliv i nærområdet.

Det er totalt seks leiligheter i bygget. Leiligheten som nå er for salg ligger i byggets 2. etasje og har en praktisk planløsning. Leiligheten er ny og holder en gjennomgående god og moderne standard. Planløsningen er praktisk og lettstelt. Bygget er godt tilrettelagt med heis og ligger midt i sentrum med gangavstand til alle daglige behov. Romslig veranda/balkong mot sør på ca. 16 kvm.

Det blir også mulighet for å se en større leilighet på toppen i bygget. Denne leiligheten har en egen takterrasse på 50 kvm.

Velkommen til lunsjvisning!

Her kan du laste ned hele salgsoppgaven på leiligheten!

Trykk her