Vi ønsker Anders S. Hagen velkommen med på laget

Vi ønsker Anders S. Hagen velkommen med på laget

Tekst: EiendomsMegler 1. Foto: Fotograf Jensrud AS.
Vi er glade og stolte over å ha fått på plass en solid medarbeider klar til innsats som Eiendomsmegler i hele Modum-, Sigdal- og Krødsherad- regionen. Vi ønsker Anders Spone Hagen velkommen til EiendomsMegler 1 Modum / Hokksund.

Anders er å finne i lokalene til EiendomsMegler1 Modum i Vikersundgata. Han har vært i bransjen siden 2016, og har etter fullført bachelorgrad gått over i ny rolle hos oss.  I hovedsak skal Anders jobbe med salg av bruktbolig i hele Modum-, Sigdal- og Krødsherad- regionen.

Anders Spone Hagen
Anders er født og oppvokst på Vestre Spone, men 24 åringen er nå bosatt i Vikersund. Etter videregående ble det ett år i Hans Majestet Kongens Garde, før han begynte på Eiendomsmeglerstudiet. Anders har bachelorgrad i Eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI, og har i studietiden arbeidet som medhjelper hos oss på Vikersund. 

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye og spennende arbeidsoppgaver, forteller Anders Spone Hagen. Et arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse, samt en eierbank med stor markedsandel lokalt er viktig for å kunne lykkes ekstra godt i markedet, fortsetter han.

Avdelingsleder ved EiendomsMegler 1 Modum / Hokksund, Wiggo Smedberg, forteller at han er svært fornøyd med å få med Anders videre med som Eiendomsmeglerfullmektig.

- Anders er en ambisiøs og engasjert Eiendomsmegler med god arbeidsmoral og ståpåvilje. Han har gode egenskaper som vi mener er viktig for å kunne lykkes som Eiendomsmegler. I tillegg har han vært i bransjen som medhjelper i dette lokalmarkedet siden 2016, og har derfor god kjennskap til de områdene vi arbeider i.  

Har du spørsmål, ønsker en verdivurdering av boligen din eller ønsker en prat om dagens boligmarked ?
Da treffer du han på telefon  482 56 369

Her finner du mer informasjon om Anders

Kontakt Anders