Vi har gleden av å presentere Hauger Terrasse

Vi har gleden av å presentere Hauger Terrasse - Jevnaker

Tekst: EiendomsMegler 1. Foto: EiendomsMegler 1.
Salget har startet - Førstemann til mølla! Vær tidlig ute og sikre deg akkurat den leiligheten som passer dine behov best! Informasjonsmøte torsdag 21. februar kl. 18.00 i SpareBank 1 sine lokaler på Jevnaker - SpareBank 1, Ringbo, utbygger, entreprenør og leverandører vil være til stede for å vise frem tilvalg du kan velge i din leilighet - Velkommen!

Du er kanskje litt lei av å bo i stor enebolig med konstant vedlikehold, snømåking om vinteren og plenklipping om sommeren? Kanskje synes du dette hemmer deg i å reise så mye du ønsker? Kanskje blir du bare sliten og lei alle pliktene?

Hauger Terrasse tilbyr store praktiske leiligheter, som fortsatt kan romme det tradisjonelle juleselskapet, men allikevel fungere godt i hverdagen. Du tilbys store terrasser, større enn vanlig, nettopp for at overgangen fra enebolig ikke skal bli for stor. Sameiet vil ivareta utvendig vedlikehold, trappevask etc. Kanskje vil du kjenne på en frihetsfølelse til å kunne benytte hverdagen til akkurat det du liker best. En utenlandsreise, en sykkeltur, ei uke på hytta, kort sagt noe som gir hverdagen et løft.

I Hauger Terrasse har man tenkt på alt. Har du en hobby som trenger litt plass? Hauger Terrasse's beboere kan benytte hobbyrom innredet med høvelbenk og sag samt diverse utstyr. Dette etter nærmere avtale mellom seksjonseier og selger. Kanskje blir dette stedet en naturlig møteplass, en sosial arena, hvor kaffekopper fortæres. Hauger Terrasse har selvsagt fellesrom til oppbevaring av sykler å ski. Fellesarealet over parkeringskjeller er også tenkt å være en hyggelig møteplass. Det vil bygges en uteplass med pergola, sittegruppe og kanskje en grill. Her kan sommerfesten avholdes.

Vet du at det tar deg kun 5 minutter å gå på badestranden ? 
Haugerstranda, som er en av Jevnakers fineste strender, ligger rett i nærområde. På sommerstid ligger nord europas største badepark her. Det er virkelig noe å friste barnebarna med! På vinterstid kan du følge Svenåvegen til topps, her møter Nordmarka deg, med det du kan ønske deg av skiløyper. Er du av den spreke typen er det flotte løyper helt til Oslo. Vil du ha en kjekk liten tur holder det kanskje med Ølja rundt. For et eldorado både sommer og vinter!

Vil du høre mer om dette spennende prosjektet? Ta kontakt med Eiendomsmegler Lise Heier på telefon 91 77 43 49.

Velkommen til informasjonsmøte torsdag 21. februar kl. 18.00 i SpareBank 1 sine lokaler på Jevnaker.

 

Vil du vite mer om Hauger Terrasse?

Se plantegninger og priser her