Vi ønsker Cathrine Mastrup velkommen med på laget

Vi ønsker Cathrine Mastrup velkommen med på laget

Tekst: EiendomsMegler 1. Foto: EiendomsMegler 1.
Vi er glade og stolte over å ha fått på plass en solid medarbeider klar til innsats som eiendomsmegler i Nedre Eiker. Vi ønsker Cathrine Mastrup velkommen til EiendomsMegler 1 Eiker!

Fra 1. januar er Cathrine å finne i lokalene til EiendomsMegler 1 i Strandveien 39-41 i Mjøndalen. Hun har vært i bransjen siden 1995, og tar med seg ny og god erfaring inn i EiendomsMegler 1. Cathrine skal primært jobbe med salg av eiendom på Eiker.

Cathrine Mastrup
Cathrine bor i Krokstadelva, og har tidligere jobbet hos DNB Eiendom på Eiker, i Drammen og Lier i 24 år; de siste årene i Nedre Eiker.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på spennende arbeidsoppgaver i EiendomsMegler 1, sier Cathrine Mastrup. Avdelingsleder ved EiendomsMegler 1 Eiker, Ragnar Killingstad, er svært fornøyd med å få henne med på laget.

- Cathrine er en engasjert eiendomsmegler, med stor kompetanse og mye ståpåvilje, som vi gleder oss til å jobbe sammen med. Hun har en erfaring og en lokalkunnskap som vi mener er viktig for å kunne lykkes som eiendomsmegler på Eiker. I tillegg har hun jobbet i lokalmarkedet i mange år, så hun er et kjent ansikt for mange Eikværinger.

Har du spørsmål, ønsker en verdivurdering av boligen din, eller vil ønske Cathrine lykke til i ny jobb? Da treffer du henne på telefon 977 28 666.

Vil du høre om markedets beste digitale markedsføring?

Kontakt meg her