Marius Rundhaug har startet i EiendomsMegler1

Marius Rundhaug har startet i EiendomsMegler1

Tekst: EiendomsMegler 1. Foto: BT Stokke.
Vi er glade og stolte over å ha fått på plass en solid medarbeider klar til innsats som Eiendomsmegler i hele Hadelandsregionen. Vi ønsker Marius Rundhaug velkommen til EiendomsMegler 1 Hadeland.

Fra oktober 2019 har Marius vært å finne i lokalene til EiendomsMegler 1 på Smietorget. Marius skal jobbe med både salg av brukt bolig og nybygg i hele Hadelandsregionen.

Marius Rundhaug

Marius har tidligere jobbet som eiendomsmeglerfullmektig ved EiendomsMegler 1 kontoret på Jessheim. Han har jobbet i bransjen siden 2018. Marius er 23 år gammel og er oppvokst på Hadeland hvor han har bodd på Jevnaker og Lunner.  Marius har vært tilknyttet det lokale fotballmiljøet i mange år.

- Jeg er i gang med arbeidet og er meget fornøyd med nye kolleger og nytt arbeidsmiljø. EiendomsMegler 1 har høy faglig kompetanse, god lokalkunnskap og en eierbank i SpareBank 1 med stor lokal markedsandel. Jeg gleder meg over å kunne jobbe i hjemtraktene og ser frem til å hjelpe hadelendinger på boligmarkedet.

Avdelingsleder ved EiendomsMegler 1 Hadeland, Terje Heggen, forteller at han er svært fornøyd med å få Marius med på laget.

Har du spørsmål, ønsker en verdivurdering av boligen din eller vil ønske Marius lykke til i ny jobb?
Da treffer du han på telefon 90264510 eller marius.rundhaug@em1hadeland.no.

Vet du hva din bolig er verdt i dag?

Bestill en verdivurdering fra Eiendomsmegler1 her