Vi åpner nytt kontor på Lillehammer! Lyst til å være med på laget?

 

Vi etablerer oss på Lillehammer og søker etter to motiverte eiendomsmeglere til å bygge laget, er du en av dem?

Vi er ute etter én salgsleder/fagansvarlig og én eiendomsmegler som sammen kan bygge et sterkt og proaktivt team, og som med langsiktige prioriteringer og innsats kan gjøre oss til markedsleder på Lillehammer.

Det hadde vært spennende om to som kjenner hverandre og som ønsker å skape noe sammen, søker som et team, men det er ingen betingelse for å søke på stillingen(e).

Hos oss kan du få muligheten til å oppnå drømmen om å starte eget kontor, og bygge det sten for sten i fellesskap i lokalene til vår eier, SpareBank 1 Østlandet.

Merk søknaden med hvilken stilling du søker på.

 

Stilling som salgsleder/fagansvarlig:

Hvem er du?

Du har lyst til å være en del av vårt dyktige meglerteam, og samtidig ta et lederansvar. Du har god kunnskap og interesse for faget, i kombinasjon med gode kommunikasjons -og relasjonsferdigheter. Du er opptatt av å gjøre ditt ytterste for å sikre kundene en god opplevelse gjennom hele boligreisen. 

Her har du mulighet til å bygge og lede et sterkt og proaktivt team i et selskap i vekst. 

 

Stilling som eiendomsmegler:

Hvem er du?

Du har eiendomsmegler-eller juristutdannelse, eventuelt bestått eksamen for overgangsordning. Det er en fordel med dokumentert praksis og resultater, men ved riktige personlige egenskaper vil også nyutdannede bli vurdert.

Du har god kunnskap og interesse for faget, i kombinasjon med gode kommunikasjons-og relasjonsferdigheter. Du er opptatt av å gjøre ditt ytterste for å sikre kundene en god opplevelse gjennom hele boligreisen.

 

Felles for begge stillinger:

Vi tilbyr
Kombinert med vårt merkenavn, markedsposisjon og samarbeid med SpareBank 1 Østlandet, har våre meglere mulighet til et salgsvolum som gir gode betingelser. 

Vi kan også tilby:
Konkurransedyktige ansattebetingelser og god lønnsmodell
Spennende utfordringer i et godt arbeidsmiljø
Gode muligheter for faglig utvikling
Gode og fremtidsrettede arbeidsverktøy
Gode forsikrings- og pensjonsbetingelser 


Har du spørsmål om stillingen kan disse rettes til: 

Fredrick Hyggen Frilseth, Salgssjef
E-post: fredrick.frilseth@em1.no
Tlf: 908 05 555

Magnus Aasen, Administrerende direktør
E-post: magnus.aasen@em1.no
Tlf: 959 98 600


Søknadsfrist: 1. oktober 2019

Søknader sendes til Fredrick Hyggen Frilseth
E-post: fredrick.frilseth@em1.no
Tlf: 908 05 555

Aktuelle kandidater kontaktes fortløpende

 

EiendomsMegler 1 Innlandet AS er et heleid datterselskap av SpareBank 1 Østlandet og en del av Eiendomsmegler 1-alliansen, som er Norges største eiendomsmegler. Selskapet driver eiendomsmegling av alle typer eiendommer. I dag har selskapet kontorer i alle større byer og tettsteder i Hedmark fylke, samt et kontor i Nes kommune i Akershus og et kontor på Gjøvik i Oppland. Selskapets fellesfunksjoner er lokalisert på Hamar. Tilsammen gjør dette selskapet til Innlandets største lokale eiendomsmegler.