Leiligheter i Skåredalen Vest kommer for salg!

Meld din interesse allerede i dag.

Spørsmål? Kontakt gjerne Håkon Brandtzæg på tlf: 938 16 627.

 

EM1 SR Interessert i Skåredalen

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne følge deg opp videre.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og postnummer.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Ved å registrere din interesse for Skåredalen Vest samtykker du i at den informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for utbyggingsselskapet, Skåredalen Vest samt morselskapet Skåredalen Vest. Dersom øvrige utbyggingspartnere blir tatt inn i senere byggetrinn av prosjektet, vil informasjonen på tilsvarende måte blir gjort tilgjengelig for disse.

I tillegg vil informasjonen bli gjort tilgjengelig for de eiendomsmeglere som har ansvaret for tilrettelegging av salgs- og markedsføring av eiendommene på utbyggers vegne.

Informasjonen vil for øvrig ikke bli delt med andre enn de som er beskrevet i denne erklæringen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg orientert om utviklingen i prosjektet og slik at megler kan ta kontakt for nærmere oppfølging. Slik oppfølging vil kunne skje per e-post, nyhetsbrev, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante sosiale medier (Instagram, Google, Facebook m.v). Du vil også kunne bli kontaktet og få informasjon om senere byggetrinn i prosjektet Skåredalen Vest.

Informasjonen vil bli lagret frem til ferdigstillelse av byggetrinn 3 av Skåredalen Vest. Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet som interessent for prosjektet og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon som beskrevet i denne erklæringen. Du vil også når som helst kunne melde deg av nyhetsbrevlisten for prosjektet.
 

Ytterligere informasjon på hvordan vi behandler personopplysninger finner du i vår personvernerklæring.

Lukk