Ingar Pedersen

Avdelingsleder/Megler MNEF
EiendomsMegler 1 Kolbotn

Går du med planer om å selge boligen din, og er på utkikk etter en megler som virkelig kan levere? Da må du hilse på meg! Jeg begynner med et hei – jeg er Ingar!

De aller fleste flytter få ganger i løpet av et liv, og synes prosessen med et boligsalg kan være skummelt og ukjent. Jeg, som godt erfaren megler, har og er gjennom denne prosessen daglig, og vet hva som må til for å gjennomføre et trygt og godt boligsalg. Jeg har jobbet som megler i over 20 år, og har siden 2000 vært lokalmegler her på Kolbotn. Jeg bor her selv, har barn på skolen og et stort nettverk i området. Du kan derfor være trygg på at jeg kjenner lokalområdet svært godt, og vet hva boligkjøpere er på jakt etter av både miljø og bolig.

Jeg er en megler som alltid er tilgjengelig for deg, hele året. Det er viktig for meg å få et inntrykk av alle mulig interessenter av boligen din, og jeg står derfor på alle visninger selv. I budrunder går jeg hardt ut og argumenterer godt for at folk ikke skal trekke seg. Dette har ført til at jeg er den mestselgende megleren (høyest omsetning) flere år på rad i EiendomsMegler 1 Oslo Akershus.

 

Vil du at jeg skal selge boligen din? Ikke nøl med å ta kontakt.


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg