Martin Surén

Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Kolbotn

Kontakt meg for en gratis verdivurdering

 

 Ved å velge Martin Surén som din eiendomsmegler, så velger du en meget engasjert megler som går den ekstra mila og er alltid tilgjengelig for deg som er selger i tillegg til alle potensielle kjøpere av nettopp din bolig. Jeg overlater ingenting til tilfeldighetene og jeg gjør alltid mitt ytterste for at vi oppnår så høy salgspris som overhodet mulig for boligen din i markedet vi for øyeblikket jobber i.

 

Jeg har i mine år i bransjen opparbeidet meg gode teknikker i faget som hjelper meg, og da selvfølgelig også deg, i å oppnå gode resultater. Her er det fullt fokus i forkant av, under og etter visning. Etter visning, da gjelder det å kunne føre en budrunde på best mulig måte for å få dratt salgsprisen så høyt som mulig. Jeg er ikke nødvendigvis fornøyd når du er fornøyd. Jeg er fornøyd når det er tydelig at vi har nådd toppen.

 

Når det gjelder mitt hovedområde som er Oppegård kommune er jeg meget godt lokalkjent ettersom jeg vokste opp på Greverud og har jobbet i kommunen hele livet. Samtidig bor jeg i dag på Grünerløkka og har heller ingen betenkeligheter med å påta meg oppdrag i hovedstaden. Jeg nyter også stor stolthet i arbeidet jeg gjør som eiendomsmegler og jeg kommer til å jobbe knallhardt for at du skal bli fornøyd.

 

Totalpakken med måten jeg jobber på med klargjøring av boligen for salg, foto, digital annonsering, oppfølging, tilgjengelighet, visninger og budrunder gir en høy verdi som øker sjansene betraktelig for å oppnå en høy salgspris. Konsekvensene av å ikke gjøre det på denne måten er færre «hits» på annonsen, færre på visning, i budrunde og dermed en lavere salgspris. Dette er noe av det som skiller meg fra mange andre meglere.

 

Jeg er også en del av EiendomsMegler 1 som er blant Norges største eiendomsmeglerforetak og vi har et godt fokus på å gjøre din boligsalgsprosess så trygg og ryddig som mulig.

 

Har du råd til å ikke velge Martin Surén som din eiendomsmegler?


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg