Line Strifeldt Johansson

eiendomsmeglerfullmektig/siviløkonom ved EiendomsMegler 1 Oslo Gamle Oslo

Bilde av Line Strifeldt Johansson

Kort om meg

Jeg startet å jobbe for EiendomsMegler 1 i 2020 og har i løpet av min tid som megler opparbeidet meg en solid kundebase og varme anbefalinger fra tidligere kunder - både selgere og kjøpere. Jeg jobber og bor i Gamle Oslo som gjør at jeg brenner ekstra mye for mitt lokalsamfunn og har unik kunnskap om hva som foregår i området til enhver tid.

Med utdanning som både eiendomsmegler og siviløkonom har jeg god kunnskap om både eiendomsmarkedet og privatøkonomi. Det sikrer deg som kunde en helhetlig og gjennomtenkt salgsprosess med rådgiving av høy kvalitet som resulterer i at du vil sitte igjen med et godt salg og opplevelsen av en trygg, enkel og oversiktlig prosess. Jeg er svært opptatt av at både selger og kjøper skal føle seg ivaretatt og godt informert underveis i hele prosessen.

Med et godt team bestående av de beste bygningssakskyndige, stylistene og fagavdeling vil jeg skreddersy ditt salg slik at du oppnår beste mulige markedspris. Jeg har stor lidenskap for faget og det er ikke uvanlig at du ser meg ute på både styling og foto for å sikre den beste kvaliteten for ditt salg.

Du skal være sikker på at jeg alltid vil ivareta dine interesser og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt på e-post, telefon eller komme innom kontoret for en hyggelig boligprat!