Marcus Richardsen

eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Lillestrøm

Bilde av Marcus Richardsen

Kort om meg

Jeg startet som megler i Lillestrøm i 2016. Jeg bor i Lillestrøm og har god kjennskap til området. Områdene jeg selger mest i er Lillestrøm, Rælingen, Enebakk og Aurskog. Min lokalkunnskap i området er verdifull når du skal selge bolig i området.

Jeg møter mange boligkjøpere på visning, og når en bolig er solgt er det fortsatt mange som er interessert i samme type objekt. Dette er folk som jeg tipser om andre boliger vi får inn i porteføljen, og bidrar til at jeg til enhver tid har god oversikt over kjøpere og selgere i området.

Å bli anbefalt til naboer og de som bor her i området er viktig for meg, derfor legger jeg mye arbeid i tett oppfølging. Jeg skreddersyr salgsstrategier for hvert enkelt boligsalg for å sikre flest mulig interessenter og riktig pris når den legges ut i markedet.

Selv om det er jeg som er ansvarlig megler i forbindelse med en salgsprosess, jobber jeg ikke alene. Teamet jeg jobber sammen med har solid erfaring og sammen sikrer vi en trygg, god og effektiv prosess. Vi har et stort fagmiljø å spille på.