Thea Brenne

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Levanger
Hei!

Mitt navn er Thea Brenne. Jeg tok bachelor i Eiendomsmegling i 2010, og har jobbet som megler siden da. I dag jobber jeg på avdeling Levanger i EiendomsMegler 1, hvor jeg trives svært godt. Trivsel er viktig for å kunne gjøre en god jobb.
Jeg er spesialist på Skogn, Frosta og Markabygda. Jeg er født og oppvokst på Skogn, har brukt mye av barndomstiden min i Markabygda og har mye slekt fra Frosta, så jeg har derfor god kjennskap til området jeg jobber i. Jeg har også solgt bolig for mange i Levanger og områdene rundt, og har derfor også god kjennskap der.
Jeg lever av fornøyde kunder, og er derfor svært opptatt av at du som selger skal ha et positivt inntrykk av meg både før, gjennom og etter salgsprosessen. Det er jeg som skal geleide deg gjennom hele salget, på en ryddig, trygg og effektiv måte, slik at du kan konsentrere deg den praktiske delen. Gjentakende for tilbakemeldinger fra mine selgere er at jeg spiller på lag med selger, er ryddig, tydelig, hyggelig, god til å informere underveis, flink til å lytte og samtidig komme med råd og veiledning hele veien. «Står på til boligen er solgt. Man kan slappe av og ta det med ro. Hun ordner alt», er en tilbakemelding fra en av mine selgere. Målet mitt er at du skal sitte igjen med samme inntrykk.
Vil du vite mer om meg og min måte for å få til et best mulig salg, ta kontakt!


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg