EiendomsMegler 1 Lillestrøm Romerike Akershus - EiendomsMegler 1

EiendomsMegler 1 Lillestrøm

Adolph Tidemandsgate 22, 2000 LILLESTRØM
Vis i kart
Kart

Oppskriften på et godt eiendomssalg? Erfarne meglere som kjenner nabolaget ditt.

EiendomsMegler 1 Lillestrøm finner du i moderne og trivelige lokaler sammen med SpareBank 1 i Adolph Tidemandsgate 22. Herfra kan vi betjene et vidstrakt marked på Romerike. Vår salgsutstilling gir de beste muligheter for eksponering av din eiendom.

Våre primærområder som lokal eiendomsmegler i Romerike er Lillestrøm, Rælingen, Fjerdingby, Kjeller, Skedsmokorset, Leirsund, Gjerdrum, Fet, Fetsund, Gan, Sørum, Sørumsand, Frogner (kommune), Flateby, Aurskog Høland, Bjørkelangen, Vardeåsen, Vardefjellet, Smestad, Hektner, Volla, Vigernes, Tærud, Brånåsen, Holt Vestvollen, Tuen, Garderåsen, Hovin, Åkrene.

Seriøse meglere med lang erfaring fra boligmarkedet på Romerike yter god service for at handelen din skal bli tatt vare på. Våre meglere er faglærte fra BI Oslo og meget godt kvalifisert. Vi kan gi deg de beste råd i forbindelse med bolighandelen. Gjennom vår eier, SpareBank 1, kan du få tilbud om forsikring, finansiering og økonomisk rådgivning.

EiendomsMegler 1 er bygget på en visjon som skal sikre at vi alltid jobber med fokus på deg som kunde. En god handel skal innfri både selgers og kjøpers forventninger. Vi er profesjonelle og nøytrale mellommenn med formell kompetanse og innsikt i boligmarkedet. Alt skal stemme fra begynnelse til slutt. Hos oss møter du et profesjonelt system som gir deg all den sikkerheten du trenger i en bolighandel. Bolighandel er en omfattende prosess - tillit og trygghet er derfor en viktig forutsetning for en vellykket bolighandel. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene når vi bistår ved salg av bolig.

Den lille forskjellen, utgjør hele forskjellen.
Det er du som velger megler.

Finn ut hva eiendommen er verdt

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Våre eiendommer

Henter boliger...
Se alle eiendommene

Hva koster meglertjenestene?

Skal du selge eiendom? Sjekk hva det koster for meglertjenester i området ditt.

Vær obs på at prisene er veiledende. Forventet salgssum, geografiske avstander og salgbarhet kan gjøre at prisene går opp eller ned. Grunnlaget for meglerens provisjon er salgssummen, inkludert eventuell fellesgjeld.

Se veiledende priser

Lurer du på noe? Send en melding

Kontakt oss