Kamilla Braanen Schau

Eiendomsmegler
EiendomsMegler 1 Lillestrøm

Kontakt meg for en gratis verdivurdering

 

Jeg er en engasjert, motivert og utadvendt megler, som yter det lille ekstra ved hvert salg.

 

I dag sitter jeg på vårt kontor i Lillestrøm samlokalisert med banken, SpareBank 1. Jeg har selv bodd på Romerike de siste 18 årene og er svært godt kjent både på Øvre og Nedre.

 

Som din eiendomsmegler er jeg opptatt av at vi skal oppnå en høyest mulig pris for boligen din, og at veien dit skal være behagelig og trygg. Som eiendomsmeglerfullmektig i Norges største eiendomsmeglerkjede har jeg alle verktøy som trengs for å komme dit, i tillegg har jeg erfaringen og energien som trengs for å benytte disse på en best mulig måte. I 2015 ble jeg kåret til «Beste Eiendomsmeglerfullmektig» i EiendomsMegler1 Oslo Akershus, et resultat av interessen og engasjementet jeg har for jobben min.

 

I tillegg til en høyest mulig pris for din bolig er et av mine viktigste mål at du skal være fornøyd med prosessen i sin helhet.


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk