Kristin Noraker Likvern

Eiendomsmegler
EiendomsMegler 1 Lillestrøm
Jeg har vært eiendomsmegler siden 2011, og har jobbet hos EiendomsMegler 1 Lillestrøm siden 2016. Jeg er lokalkjent i Fetsund, Gan, Lillestrøm, Sørum og på Skedsmokorset, og det er her jeg selger mest boliger og fritidsboliger. I disse områdene er det fredelig, med supre turmuligheter, men fortsatt sentralt, med kort vei til Oslo og Gardermoen og et godt kollektivtilbud.

Jeg vokste opp i Fetsund, og bor der fortsatt. Som person anser jeg meg selv som omtenksom, tålmodig og positiv. På fritiden elsker jeg å reise, gå turer i lokalområdet, trene, og å være sosial med mannen min, venner og familie. Jeg blir kalt en “ulv i fåreklær” av de som kjenner meg godt, fordi jeg kan virke veldig søt og snill ved første møte, men er ekstremt målrettet og engasjert når det gjelder ting jeg bryr meg mye om. Jeg gir meg aldri, og jobber på for at kundene mine skal bli fornøyde.

Hvis du velger meg som eiendomsmegler vil jeg gi deg trygghet, kvalitet, og positivitet. Kontakt meg gjerne dersom du skal flytte og trenger en megler!

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...