Om oss

EiendomsMegler 1 Lillestrøm finner du i moderne og trivelige lokaler sammen med SpareBank 1 i Adolph Tidemandsgate 22.

Herfra kan vi betjene et vidstrakt marked på Romerike. Vår salgsutstilling gir de beste muligheter for eksponering av din eiendom.

Våre primærområder som lokal eiendomsmegler i Romerike er Lillestrøm, Rælingen, Fjerdingby, Kjeller, Skedsmokorset, Leirsund, Gjerdrum, Fet, Fetsund, Gan, Sørum, Sørumsand, Frogner (kommune), Flateby, Aurskog Høland, Bjørkelangen, Vardeåsen, Vardefjellet, Smestad, Hektner, Volla, Vigernes, Tærud, Brånåsen, Holt Vestvollen, Tuen, Garderåsen, Hovin, Åkrene.

Seriøse meglere med lang erfaring fra boligmarkedet på Romerike yter god service for at handelen din skal bli tatt vare på. Våre meglere er faglærte fra BI Oslo og meget godt kvalifisert. Vi kan gi deg de beste råd i forbindelse med bolighandelen. Gjennom vår eier,SpareBank 1, kan du få tilbud om forsikring, finansiering og økonomisk rådgivning.

EiendomsMegler 1 er bygget på en visjon som skal sikre at vi alltid jobber med fokus på deg som kunde. En god handel skal innfri både selgers og kjøpers forventninger. Vi er profesjonelle og nøytrale mellommenn med formell kompetanse  og innsikt i boligmarkedet. Alt skal stemme fra begynnelse til slutt. Hos oss møter du et profesjonelt system som gir deg all den sikkerheten du trenger i en bolighandel. Bolighandel er en omfattende prosess - tillit og trygghet er derfor en viktig forutsetning for en vellykket bolighandel. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene når vi bistår ved salg av bolig.

Den lille forskjellen, utgjør hele forskjellen.
Det er du som velger megler.