Heidi Siri Petersen

Avdelingsleder/Megler
EiendomsMegler 1 Lørenskog
Ved å velge meg som din megler, så velger du en meget engasjert megler som går den ekstra mila og er alltid tilgjengelig for deg som er selger i tillegg til alle potensielle kjøpere av nettopp din bolig. Jeg overlater ingenting til tilfeldighetene og jeg gjør alltid mitt ytterste for at vi oppnår så høy salgspris som overhodet mulig for boligen din..

Jeg har etter 12 år i bransjen opparbeidet meg gode teknikker i faget som hjelper meg, og da selvfølgelig også deg, i å oppnå gode resultater. Her er det fullt fokus i forkant av, under og etter visning. Etter visning, da gjelder det å kunne føre en budrunde på best mulig måte for å få dratt salgsprisen så høyt som mulig. Jeg er ikke nødvendigvis fornøyd når du er fornøyd. Jeg er fornøyd når det er tydelig at vi har nådd toppen.

Totalpakken med måten jeg jobber på med klargjøring av boligen for salg, foto, digital annonsering, oppfølging, tilgjengelighet, visninger og budrunder gir en høy verdi som øker sjansene betraktelig for å oppnå en høy salgspris. Konsekvensene av å ikke gjøre det på denne måten er færre «hits» på annonsen, færre på visning, i budrunde og dermed en lavere salgspris. Dette er noe av det som skiller meg fra mange andre meglere.

Jeg har jobbet på Lørenskog i flere år og har vært avdelingsleder siden 2013. I tillegg bor jeg i området. Derfor kan du være trygg på at jeg kjenner lokalmiljøet svært godt og jeg vet hva din kjøper er på utkikk etter. Ta kontakt med meg for en hyggelig boligprat.

Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg