Marius Thorkildsen Kjørkleiv

Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Lyngdal

Jeg har vært eiendomsmegler siden 2005, og har jobbet hos EiendomsMegler 1 Lyngdal siden 2006. I mitt område selger jeg alle typer eiendommer både til boligformål og til fritidsformål. Gårdsbruk og næringseiendommer er også i min portefølje. Jeg er lokalkjent i Farsund og Lyngdal, samt øvrige deler av Lister så vel til fjells som til sjøs.

 

Jeg vokste opp og bor fortsatt i Farsund. Som person anser jeg meg selv som presis og fleksibel. Fritiden bruker jeg stort sett på jakt og fiske, dykking og sjøliv. Jeg er godt kjent på land, men også den megleren som er best kjent under vann.

 

Hvis du velger meg som eiendomsmegler vil jeg gi deg tilgjengelighet døgnet rundt, høy faglig kompetanse og et stort kontaktnett. Kontakt meg gjerne dersom du skal flytte og trenger en megler!


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk