Thomas Fanebust

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Amfi Madla

Jeg har jobbet i EiendomsMegler 1 på Madla siden 2006 og er den megleren som har solgt flest boliger i Hafrsfjord-området de siste tolv årene. Dette betyr at jeg vet det som er å vite om ditt nabolag og daglig er i kontakt med aktuelle kjøpere. Det lønner seg når vi skal selge din bolig!

 

Min lokalkunnskap og erfaring skal vi bruke for å legge den beste planen for salg av din bolig. Gir du meg tilliten til å selge din bolig, skal jeg gjøre mitt ytterste for at jobben blir gjort på en så god måte at du vil anbefale meg videre. Ring meg i dag for et uforpliktende møte!


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk