Kaja Zeiner

Eiendomsmegler
EiendomsMegler 1 Majorstuen
Riktig valg av megler kan for deg som boligselger utgjøre stor forskjell i sluttresultatet. Jeg vi anbefale deg å vektlegge engasjement, erfaring og lokalkunnskap når du foretar ditt valg.

Jeg startet som megler i 2016, og har jobbet hos Eiendomsmegler 1 Majorstuen siden 2019. Opprinnelig er jeg fra Rjukan og har jobbet både i vest og øst i Oslo. Jeg er lokalkjent i områdene Majorstuen, Frogner, St. Hanshaugen, Torshov, Løren, Ensjø og Gamle Oslo. Disse områdene er sentrumsnære, med flotte parkområder og pene bygårder.

Jeg har blitt fortalt at jeg er en god forhandler og kundene mine beskriver meg som kunnskapsrik, energisk, engasjert, profesjonell og tydelig. Jeg er veldig sporty, og på fritiden liker jeg å være aktiv. Jeg tilbringer helst all ledig fritid sammen med venner og familie. Hvis du velger meg som eiendomsmegler vil jeg tilby deg nøyaktighet, trygghet og god oppfølging. Jeg vil også være ærlig og gi gode råd under hele prosessen. Ingen boliger er like og jeg legger stor vekt på å skreddersy en salgsstrategi tilpasset din bolig.

Jeg motiveres av gode resultater og gir meg ikke før kunden er 100% fornøyd. Med andre ord; jeg selger din bolig som det skulle vært min egen.

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...