Fredrik Melgaard

Megler MNEF
EiendomsMegler 1 Markensgate

Jeg har vært eiendomsmegler siden 2005, og har jobbet for det meste med bruktbolig og fritidsboliger i Kristiansand og Søgne. Jeg er født og oppvokst i Kristiansand, noe som gir meg god lokalkunnskap. Med lang erfaring har jeg mye å bidra med i ditt boligsalg!

 

Jeg er vokst opp og bor på Søm. Jeg anser meg selv som engasjert, positiv og ærlig. I fritiden er jeg sammen med familien og venner, og vi bruker mye tid på hytta og sjøen i Søgne og Mandal.

 

Hvis du velger meg som eiendomsmegler får du personlig oppfølging i alle ledd. Jeg følger deg til handelen er i mål. Dette i tillegg til godt humør og god kunnskap, gir en trygg og god eiendomshandel.


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk