På lag med Lone Johansen

Signer oppdrag med EiendomsMegler 1 Melhus og støtt Lone!

EiendomsMegler1 Melhus er en av Lone Johansens samarbeidspartnere. Som et ledd i samarbeidet ønsker vi å støtte Lone med en kickback-avtale som gir kr 3.000 for hver oppdragsavtale som signeres gjennom EiendomsMegler1 Melhus på bakgrunn av tipsordning. På denne måten kan du være med å bidra til at Lone utvikler seg og får mulighet til å utøve sin idrett på et høyt nivå.

Kundefordel: Kunde/selger får i tillegg gratis* fotograf ved tegning av salgsavtale med EiendomsMegler1 Melhus på bakgrunn av tips gitt på denne siden.

EiendomsMegler1 Melhus har ansatte med lokal tilhørighet, og vi etterstreber å besitte lokalkunnskap og spisskompetanse om utviklinga av nærområdet. Vårt kontor finner du i Thoragården i Melhus sentrum.


Skal du selge bolig, eller kjenner du noen som skal selge? Fyll ut skjemaet under så tar en av våre meglere kontakt med deg.
3.000 kroner per oppdragssignering går til Lone Johansen

Melhus - Lone Johansen

* Standard fotopakke verdi kr. 2.500 rabatteres. I tillegg kommer salgsomkostninger for eiendomsmeglere: Provisjon til megler (fra 1% til 3,5% avhengig av boligtype og beliggenhet), markedspakke kr. 14.900, tilrettelegging kr. 15.000, oppgjørsgebyr kr. 4.000, visninger kr. 1.990 per visning, sikringsobligasjon kr. 525/425, registersøk kr. 1.250 og opplysninger fra kommunen kr. 4.611. Ev. tilstandsrapport fra takstmann og ev. gebyr fra forr.fører kommer i tillegg.