Ellinor Hiller

Eiendomsmeglerfullmektig
EiendomsMegler 1 Mo i Rana

Hei! Jeg heter Ellinor, og er eiendomsmeglerfullmektig hos EiendomsMegler 1 i Mo i Rana. Jeg selger alle typer boliger, og hjelper deg gjerne!

 

Som en ung og engasjert megler har jeg driven som skal til for å få solgt boligen din. Gi meg en utfordring og la meg møte nye mennesker – så gjør du dagen min perfekt!


Akkurat som boligene vi selger, står føttene mine godt plantet på bakken. Etter flere år som saksbehandler har jeg endelig blitt megler, et ønske jeg har hatt lenge. Sammen med alderen min gir det meg et friskt perspektiv på jobben en megler skal gjøre.

 

Kundene mine setter pris på at jeg hjelper dem med å forstå salgsprosessen, og alltid stiller raskt opp om de er usikre på noe. Jeg synes også det er viktig å interessere seg for salgsobjektet. Det hjelper meg å vise frem boligen på visning, og svare på spørsmålene fra mulige kjøpere. Med bakgrunn som saksbehandler kan du også være trygg på at jeg jobber ryddig!

 

Jeg har bodd i Mo i Rana hele livet, og kjenner kundene som leter etter boligen din. I tillegg har jeg kunnskapen og erfaringen som trengs. Med disse ingrediensene håper jeg å gi deg en god opplevelse når du selger boligen din.


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg