Ellinor Hiller

Eiendomsmeglerfullmektig
EiendomsMegler 1 Mo i Rana

Hei! Jeg heter Ellinor, og er eiendomsmeglerfullmektig hos EiendomsMegler 1 i Mo i Rana. Jeg selger alle typer boliger, og hjelper deg gjerne!

 

Som en ung og engasjert megler har jeg driven som skal til for å få solgt boligen din. Gi meg en utfordring og la meg møte nye mennesker – så gjør du dagen min perfekt!


Akkurat som boligene vi selger, står føttene mine godt plantet på bakken. Etter flere år som saksbehandler har jeg endelig blitt megler, et ønske jeg har hatt lenge. Sammen med alderen min gir det meg et friskt perspektiv på jobben en megler skal gjøre.

 

Kundene mine setter pris på at jeg hjelper dem med å forstå salgsprosessen, og alltid stiller raskt opp om de er usikre på noe. Jeg synes også det er viktig å interessere seg for salgsobjektet. Det hjelper meg å vise frem boligen på visning, og svare på spørsmålene fra mulige kjøpere. Med bakgrunn som saksbehandler kan du også være trygg på at jeg jobber ryddig!

 

Jeg har bodd i Mo i Rana hele livet, og kjenner kundene som leter etter boligen din. I tillegg har jeg kunnskapen og erfaringen som trengs. Med disse ingrediensene håper jeg å gi deg en god opplevelse når du selger boligen din.


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk