Isabel Halsøy

Saksbehandler / Salgskoordinator
EiendomsMegler 1 Mo i Rana
Isabel Halsøy

Hei, jeg heter Isabel!

 

 I 5 år har jeg vært saksbehandler, og det er en jobb jeg trives i. At jeg er en ryddig person som ikke tåler rot hverken hjemme eller på jobb, kommer godt med. Du kan være trygg på at jeg har orden i sakene!

 

Mitt mål er å være behjelpelig med kundene, ta meg tid til dem, og å alltid ha et smil på lur. Det faller meg naturlig, for de rundt meg kjenner meg som en utadvendt gladjente med mye humor og godt humør. Jeg liker å le høyt – aller helst av meg selv. Jeg blir motivert av å ha ansvar og å mestre ting jeg blir utfordret på, spesielt når det gir gode resultater både for meg selv og for organisasjonen.

 

Som så mange andre her i EiendomsMegler 1, er jeg veldig stolt av å være en del av organisasjonen, og stolt av det vi leverer. Vi er ærlige og mener det vi gjør. Det tror jeg også er blant grunnene til at mange velger oss. Etter min mening er vi også usedvanlig hyggelige å jobbe med, og det håper jeg at vi kan bevise om du tar kontakt.


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk