Velkommen til EiendomsMegler 1 Eiker.

På vårt avdelingskontor i Hokksund er vi i dag 7 ansatte, som du kan lese mer om under her. Ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi treffes også på 32 77 97 00 eller e-post firmapost@em1eiker.no.

Ronny Abeltun
Eiendomsmegler MNEF, avdelingsleder

Ronny er bosatt i Hokksund med kone, 2 barn, hund og 2 kaniner. På fritiden er han glad i å være i aktivitet med oppfølging av barn på skole og idrett. Han prøver også å få til en løpetur selv av og til. En løpetur i skogen er alltid godt for å skru av bryteren, sier han. Ronny har meglet bolig og fritidseiendom i Eikerbygdene, samt Modum og Sigdal i over 16 år. Ronny Abeltun har i mange år også meglet mange boligprosjekter. Boligprosjekter er spennende, her har vi anleding til å være med fra A til Å i prosjektet sammen med utbygger og kundene, sier Ronny. "Jeg stortrives med yrket mitt som eiendomsmegler. Det gir meg en svært variert arbeidsdag, ingen dag er lik. Vi er mye på farta, kikker på mange flotte eiendommer og møter veldig mange hyggelige mennesker. Jeg blir oppriktig glad for hver gang jeg får tilliten av en kunde til å selges deres bolig. Vi møter mange mennesker i forskjellige situasjoner i livet så ydmykhet og profesjonalitet er viktig. Jeg håper mine kunder opplever meg som engasjert, tillitsfull, ydmyk og profesjonell, men alltid med et smil på lur".

Du treffer Ronny på
E-post ronny.abeltun@em1modum.no
Tlf. 917 48 835.

Ragnar Killingstad
Eiendomsmegler MNEF, fagansvarlig

 

Kjøp og salg av eiendom er for de fleste den største handelen man gjør i livet. Jeg råder derfor alle mine kunder og potensielle kunder til å tenke seg godt om ved valg av eiendomsmegler, da jobben vi gjør er helt avgjørende for prosessen og sluttresultatet. Jeg har rådgivning og oppfølging blant mine øverste punkter i prosessen for å sikre at både kjøper og selger blir fornøyd - det er absolutt det viktigste for meg. Min brede erfaring og kompetanse er din trygghet. Etter 25 år som eiendomsmegler vet jeg hva som skal til.

Du treffer ham på
E-post ragnar.killingstad@em1modum.no
Tlf. 905 81 556.

Janne Bøhn Løken
Eiendomsmegler MNEF

 

Jeg er utdannet eiendomsmegler og har jobbet hos EiendomsMegler 1 siden høsten 2015. Jeg selger både bruktboliger, nye boliger, fritidsboliger og har også oppdrag fra Tingretten (tvangssalg). Det å selge bolig er for mange det viktigste og dyreste man gjør av salg i livet. Det er derfor viktig at du finner en eiendomsmegler du kan samarbeide med og som gir deg råd du er trygg på. Jeg har alltid fokus på menneskene i prosessen, spesielt for de som er i en vanskelig situasjon - enten det er dødsbo, tvangssalg eller andre situasjoner som gjør at salgsprosessen er vanskelig for folk. Mitt mål er at du føler deg trygg og blir godt ivaretatt gjennom hele salgsprosessen - sammen får vi den beste markedsprisen for din bolig.

Du treffer Janne på
E-post janne.bohn.loken@em1modum.no
Tlf. 958 76 669.

Daniel Ungeheuer
Eiendomsmegler MNEF

 

Jeg er eiendomsmegler med utdanning fra Universitetet i Sørøst-Norge. Siden 2018 har jeg jobbet med salg av eiendom i Eikerbygdene, Modum og Sigdal. I denne perioden har jeg solgt alle typer bruktbolig, samt prosjekterte eiendommer innen både bolig og hyttemarkedet. Jeg tror at grunnen til at jeg har lykkes så godt innenfor denne bransjen er at jeg elsker jobben min og har stor lidenskap for det jeg driver med. Dette er noe som smitter over på kundene mine – jeg vil at vi skal skape et godt resultat sammen. "Man må levere det man har lovet å levere, døgnet rundt!" I mine øyne er nøkkelen til et vellykket boligsalg gode forberedelser og trygg rådgivning fra megler, samtidig som kundens mål og opplevelse står i fokus til enhver tid. Vi snakkes!

Du treffer meg på
E-post daniel.ungeheuer@em1modum.no
Tlf.971 59 590.

Steffen Aasand
Eiendomsmegler MNEF

 

Med over 15 års erfaring med omsetning av eiendom i Eiker, Modum og Drammensregionen, har jeg opparbeidet meg god kjennskap til markedet og en lokalkunnskap som vil komme deg som kunde til gode. Jeg ser viktigheten av grundighet og god oppfølging i alle ledd igjennom hele kjøp- og salgsprosessen. Jeg vil gjøre mitt ytterste for å sørge for en trygg og sikker bolighandel for både kjøper og selger, slik at man oppnår de beste resultater i en av de viktigeste transaksjonene man foretar seg som privatperson. Ta kontakt med meg dersom du vurderer å kjøpe eller selge leilighet, hus, tomt eller hytte.

Du treffer meg på
E-post steffen.aasand@em1modum.no
Tlf. 469 52 030.

Liv Hege Mathiassen Hansen
Eiendomsmegler MNEF

 

Jeg har vært i meglerbransjen siden 2005, ble megler fra Handelskolen BI i 2009. Jobber i dag som medhjelper. For meg er det viktig at alle kundene skal føle seg trygge, og ivaretatt gjennom hele prosessen. For meg er hver kunde den viktigste kunden.

Du treffer meg på
E-post liv.hege.hansen@em1modum.no
Tlf. 975 96 191.

Hanna Caroline Hilden
Eiendomsmegler MNEF

Hanna er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har jobbet i eiendomsbransjen siden 2012. Hanna har jobbet både innenfor megling av bruktbolig, prosjektsalg samt oppgjør. Det aller viktigste for Hanna er at kundene er 100% fornøyde, og at de sitter igjen med et godt resultat og en god følelse etter både kjøp og salg. Hver kunde og hvert oppdrag er unikt, og Hanna jobber hardt for å skape merverdi for alle kunder og oppdragsgivere gjennom grundig arbeid og faglig dyktighet. Hanna jobber i dag på kontoret som fagansvarlig og kontorsjef.

Du treffer Hanna på
E-post hanna.caroline.hilden@em1modum.no
Tlf. 916 55 717.