Velkommen til EiendomsMegler 1 Modum

På vårt avdelingskontor i Vikersund er vi i dag
6 ansatte og vi har kontorer sammen med SpareBank 1 Modum.

Vår avdeling i Modum er Midtfylket sin største eiendomsmegler og vi megler både boliger, prosjekter, hytter og tomter i hele regionen.

Vi har stor kjennskap til hyttemarkedet og er en av de ledende meglerne i områdene:

Norefjell
Tempelseter
Haglebu
Reinsjøfjell
Eggedal

Vi kjenner markedet og slik kan vår lange erfaring tilby personlig service, attraktiv og lokalt tilpasset meglertjeneste og vi gir råd både ved kjøp og salg! Vi vet hva kjøperne er på jakt etter og kan hjelpe deg med tips med forberedelse av alle typer salg.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi treffes på 32 78 76 65,
e-post firmapost@em1modum.no eller ta direkte kontakt med din megler. 

Wiggo Smedberg
Eiendomsmegler MNEF

Erfaring og fartstid har blitt sjelden kost i en bransje som bare blir yngre og yngre. Jeg er utdannet eiendomsmegler og er ikke i tvil om at min erfaring og lokalkunnskap er helt avgjørende for en vellykket handel. Etter 15 års erfaring i bransjen vet jeg hva som virker og hva som ikke gjør det. Gjennom årenes løp og mange boligsalg har jeg også bygget opp et betydelig nettverk. Det er noe som kommer kundene mine til gode når de skal selge. Når du selger med meg, selger du med en som har gjort det før og som vet hva som gir det beste resultatet.

 

Du treffer meg på:
E-post wiggo.smedberg@em1modum.no
Tlf. 901 55 836

Rune Bergheim
Eiendomsmegler MNEF

Mitt mål som megler er å gjøre en handel som gagner både kjøper og selger. Jeg har lang erfaring med salg av alle typer eiendommer i Modum og omkringliggende kommuner. Har flere ganger blitt kåret til Årets hyttemegler basert på salg av hytter i Eggedal og Norefjell. Jeg har høy yrkesstolthet og setter store krav til meg selv gjennom hele prosessen. Mitt motto er at begge parter skal være fornøyd når handelen er avsluttet.

 

Du treffer meg på:
E-post rune.bergheim@em1modum.no
Tlf. 970 44 869.

Irene Skretteberg
Eiendomsmegler MNEF

Irene Skretteberg har mer enn 15 års erfaring som eiendomsmegler, og omsetter over hundre eiendommer hver år i områdene Modum, Øvre Eiker, Sigdal og Krødsherad. I dag megler hun både nye og brukte boliger og er fortsatt like engasjert og entusiastisk i meglingen som hun var for 15 år siden. Irene er løsningsorientert, har høy arbeidsmoral og yter topp service for å ivareta både kjøper og selger på best mulig måte. Hun har høy yrkesstolthet og ser på eiendomsmegling som en livsstil mer enn en jobb. Det innebærer at hun legger sjela si i arbeidet for å skape best mulige resultater for sine kunder. Irene er et utpreget konkurransemenneske og har gjennom flere år vært blant topp 3 meglere i Eiendomsmegler1-kjeden. Det skyldes hardt arbeid, målrettede strategier og et brennende ønske om å skape gode resultater.

Du treffer meg på
E-post irene.skretteberg@em1modum.no
Tlf. 472 55 428.

Anders Spone Hagen
Eiendomsmegler MNEF

Jeg er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Jeg har siden 2016 jobbet hos EiendomsMegler 1 Modum. Jeg selger både bruktboliger, nye boliger og fritidsboliger. Jeg jobber tett med alle mine kunder med fokus på alle ledd av kundereisen. Med meg som megler får du en ryddig prosess og du skal oppleve at jeg er lett tilgjengelig både for deg og kommende interessenter og at jeg tar dine behov på alvor. Høy arbeidskapasitet, tilgjengelighet, interesse for faget og svært god lokalkunnskap er faktorer jeg mener er essensielle for å oppnå høyest mulig markedsverdi for din bolig. Sammen kan vi skreddersy salgsplanen for nettopp din eiendom. Ingen eiendommer er helt like og sammen kan vi jobbe for å fremheve det som gjør din bolig unik!

Du treffer meg på:
E-post anders.spone.hagen@em1modum.no
Tlf. 482 56 369.

Kristian Ruud
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Kvalitet, fagkunnskap og lokalkunnskap er egenskaper jeg brenner for. Tross kort fartstid i bransjen, har jeg opparbeidet meg mye kunnskap rundt eiendomshandel.

Jeg er utdannet eiendomsmegler fra Universitetet i Sørøst-Norge og har jobbet hos Eiendomsmegler 1 Sørøst-Norge siden 2019. Jeg er opptatt av å ha fornøyde og tilfredse kunder, og strekker meg langt for at du skal bli fornøyd. For å få til det jobber jeg tett med alle mine kunder og sammen finner vi den beste veien til en vellykket salgsprosess. Jeg er lokalkjent, født og oppvokst i Sigdal, bor i Hokksund, og har et bredt kontaktnett. Høy arbeidskapasitet, løsningsorientert, kvalitet i alle ledd og stor interesse for faget er noen av egenskapene du får med meg som megler. Enhver eiendom er unik og sammen skal vi bruke det unike ved din eiendom for å oppnå et best mulig eiendomssalg. Vi prates!

E-post kristian.ruud@em1modum.no
Tlf. 979 63 430

Helle Finsrud Haugerud
Medhjelper

«Jeg startet som medhjelper i EiendomsMegler 1 januar 2015. Som kompensasjon for min korte erfaring har jeg en stor interesse for faget, og vil gjøre mitt ytterste for å bistå meglerne i deres jobb, samt hjelpe deg som kunde.»

Du treffer meg på:
E-post helle.haugerud@em1modum.no
Tlf. 416 12 905.