Til utbygger

 

Vi foretrekker at utbyggeren søker råd hos oss så tidlig som mulig. Da kan vi best bistå med råd og veiledning i forhold til markedsanalyse, boligsammensetning basert på målgruppen, standardvalg, tilleggselementer ut fra prosjektets beliggenhet, markedsføringsstrategi og prising av boligene. Sosiale medier blir stadig viktigere for å fremme boligsalg, og særlig også nyboligprosjekter. På hvilken måte og i stedet for eller i tillegg til hva, må vurderes ut fra prosjektet. Vi følger med på trender og ulike salgskanaler.

Vi har dedikerte eiendomsmeglere som har god erfaring i håndtering av prosjektoppdrag. De samme meglerne jobber også med formidling av bruktbolig, noe som skaper en ekstra trygghet for kjøperne når de trenger en realistisk verdivurdering av nåværende bolig.

Vi er opptatt av å bygge omdømme også for utbyggere vi samarbeider med. Utbyggerne vil derfor erfare at vi er tydelige på rolle- og ansvarsfordeling allerede før oppdraget inngås.

Megler peker på en modell av et bygg, for et voksent par, i et kontorlokale. Bilde.

Kontakt meg

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.