Hans Erik Engebretsen

Fagansvarlig - Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Moss
Jeg begynte min karriere som megler i Ski og i Oslo, og har siden 2006 jobbet som eiendomsmegler i Mosseområdet. Før jeg ble utdannet megler, jobbet jeg med prosjektsalg av ferieboliger i Spania, noe som fikk meg til å satse 100% på megleryrket og gjennomføre meglerutdanningen ved BI.  
 
Jeg har bred erfaring i å selge alle typer bolig, fra hytter i alle prisklasser til eneboliger og leiligheter. 
Jeg har også god erfaring fra prosjektsalg, samt kjøpeoppdrag: I kjøpeoppdrag hjelper jeg kunden å finne bolig, samt representere kjøper i prosessen mot selger eller selgers megler.

Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk