Philip Mustorp

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Moss

Jeg har jobbet som megler i Moss i over 16 år nå. Over den tiden har jeg tilegnet meg endel erfaringer som mine kunder nå drar nytte av.
Jeg ser på det som en ekstra kvalitet og nødvendighet å være kjent i sitt arbeidsområde.

Samt også det å vite hva jeg skal tilby kunder, både kjøper og selger, for å oppnå en best mulig handel for begge parter. 
Denne iveren etter fortsatt å tilegne meg kunnskap om mitt lokalområde samt alle de endringer som skjer innen eiendomsmegling, er med på å holde meg topp motivert og skjerpet.
 
Jeg ser frem til å høre fra deg igjen, og ønsker at vi kan gjøre en god handel sammen.Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk