Karianne Skogmo

Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Nedre Eiker

Jeg har vært eiendomsmegler siden 2009, men har jobbet hos EiendomsMegler 1 Nedre Eiker siden 2002. Boligtypene jeg selger mest av er leilighet, enebolig, rekkehus og tomannsbolig. Jeg er lokalkjent i Drammen, Nedre Eiker, Øvre Eiker og Modum. Disse områdene er uformelle, ligger i nærheten av det meste og er flott for alle aldersgrupper.

 

Jeg vokste opp i Drammen, og bor nå i Mjøndalen. Som person anser jeg meg selv som humoristisk, utadvendt, positiv og omsorgsfull. Jeg bruker fritiden min til familie, venner, reiser og mosjon. Jeg driver også med slektsforskning, og elsker quiz!

 

Hvis du velger meg som eiendomsmegler vil jeg tilby deg profesjonalitet, lang og bred erfaring, tillit og resultater. Kontakt meg gjerne dersom du skal flytte og trenger en megler!


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk