Marit Wiik

Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Nittedal

Etter å ha arbeidet som Megler i Nittedal i 15 år er jeg en av de som har solgt flest boliger her. Jeg bor selv i Nittedal og kan med rette si jeg er lokalkjent.

Kundene kjenner meg som hyggelig, pålitelig og aktivt tilstede i hele salgsprosessen. Jeg er kjent for å yte det lille ekstra som skal til for at hvert enkelt salg blir en suksess.

Etter mange år i bransjen har jeg ett stort nettverk som kommer deg som skal selge til gode.

Kjennskap til markedet og lang erfaring i bransjen gir trygghet for både selger og kjøper.

Går du i tanker om å kjøpe eller selge bolig, ta kontakt med meg for råd og veiledning, jeg kommer gjerne på en befaring og er lett tilgjengelig på telefon eller mail.


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk