Rana, Nesna og Hemnes

Eiendomsmegler
EiendomsMegler 1
Thomas Nygaard

Selv om jeg var voksen da jeg valgte å bli eiendomsmegler, har interessen for bolig, eiendom og salg alltid vært der. Mine største styrker i boligsalget, er markedsføringen i forkant – og budrunden hvor vi oppnår en god pris. Det siste er som regel et resultat av at vi har klart å hente ut potensialet i hver enkelt eiendom. Byen og området kjenner jeg dessuten godt, etter å ha vokst opp her i Mo i Rana.

 

Folk velger meg fordi de har hørt gode ting, og jeg jobber hardt for å også gjøre nye kunder fornøyde. Jeg holder det jeg lover, og strekker meg langt for å være tilgjengelig og for å få både kjøper og selger til å føle seg ivaretatt. Det er først når selger er så fornøyd at han vil anbefale meg videre, at jeg har oppnådd målet mitt.


Skal du selge bolig? Snakk med meg, så hjelper jeg deg gjerne!


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk