Bilde
Bilde
Bilde
Bilder

Tromsø

SKIR - BRYGGEHUS

Tromsø

Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

Pris fra kr 8 950 000 til 8 950 000

Ny bolig
Leilighet
108 - 108 m2
Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

SKIR - 6 eksklusive bryggehus med unik beliggenhet på bryggekanten. Fantastisk utsikt mot Sundet.

VELKOMMEN TIL SKIR BRYGGEHUSENE.

Er du på utkikk etter noe virkelig unikt? Vi har gleden av å lansere bryggehusene på Skir. Seks boliger over to plan i sjøkanten med direkte adkomst fra garasjeanlegget. Her bor du på bryggekanten med uteplass både mot
øst og vest. Dette sikrer deg optimale solforhold store deler av dagen.

Alle boligene har arealeffektive og
praktiske planløsninger og store vindusflater.
Her får du alle kvalitetene du bør forvente i
en helt ny bolig, og kanskje litt til.

Med Skir skapes en ny bydel med attraktive og unike bokvaliteter. Her blir alt lagt til rette for et levende og inkluderende bomiljø med et stort parkområde som inviterer til rekreasjon og lek for store og små. Langs havet vil strandpromenaden strekke seg rundt hele Skir, med muligheter for nærkontakt med vannet, båtmarina og plasser hvor man rett og slett kan nyte det vakre sundet utenfor byen vår. Er man av den dristige sorten kan man ta turen ned en av trappene fra promenaden og teste badevannet. Med kajakk- og sykkelparkering og et eget smørerom så ligger alt til rette for en aktiv livsstil.

Mer informasjon om eiendommen

Nøkkelopplysninger

Adresse SKIR - BRYGGEHUS, 9006 Tromsø
Areal 108 m2 - 108 m2
Boligtype Leilighet
Eierform Eier (Selveier)
Byggeår
Kommunenr 1902
Gårdsnr 119
Bruksnr 158
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Eiendomsinformasjon

Innhold
BRA ca. 118 kvm
P-ROM ca. 108 kvm.

PLAN 1:
Gang, vaskerom, bad, 2 soverom, disponibent rom.
Bod.

PLAN 2:
Hall, kjøkken med utgang til uteplass, stue med utgang til balkong, bad og soverom.

I tillegg kommer sportsbod som ikke er tatt med i arealberegningen.

Arealer pr bolig fremkommer i vedlagte prisliste. Arealet er angitt hhv. som bruksareal(BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger.
Standard
Alle boligene har arealeffektive og praktiske planløsninger, store vindusflater med gode lysforhold og solrike uteplasser.

Her får du alle kvalitetene du bør forvente i en helt ny bolig, og kanskje litt til.

BOEN Eik Crescendo 1-stavs hvitlasert eik blir lagt på alle gulv for en helhetlig og stilren flate.

Minimalistic Extra er stilrene og moderne fliser uten for mye struktur og mønster, at de også er lett å holde ren gjør de perfekt for inngangssonen. Og selvsagt er det varmekabler under.

Kjøkkenet er hjemmets hjerte sies det. Derfor har vi lagt ekstra omtanke i kjøkkenet på Skir. Ikke bare har vi tenkt på kjøkkenets omfang og innhold, vi har også tatt hensyn til at vi alle er forskjellig. På Skir kan du velge mellom 3 forskjellige kvalitetskjøkken fra lokalprodusenten Nova:
-Hvit Høyglans. Klassikeren blant alle kjøkken. Et moderne og praktisk kjøkken hvor front og kanter er foliert med høykvalitets høyglansfolie, uten en eneste skjøt.
-Hvit Royal. For deg som ikke liker høyglans. Et diskre kjøkken i all sin enkelhet, designet for gi andre elementer fritt spillerom.
-Eik Satin. Et kombinasjonskjøkken. Grå, trestrukturerte underskap med overskap i matt hvit.

Til alle kjøkken følger det med hvitevarer; kjøl/frys, koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Badet er det første rommet vi oppholder oss i om morgenen og det siste vi er i om kvelden, og stiller store krav til komfort og utforming. De fleste badene på Skir blir produsert i tørre og ideelle omgivelser hos Part AB i Sverige og kommer levert med grå gulvfliser i 30*30cm på gulv, med varmekabler, og hvite, blanke fliser i 30*60cm på vegg. For å bryte opp er det 5*5cm fliser i dusjsonen.
Innredningen er hvit med to store skuffer, og over er det et speilskap med belysning og plass for det meste. I taket er det dimmbare downlights slik at belysningen kan justeres etter ønske.

Alle vegger er helsparklet og malt to strøk for et glatt og stilrent resultat, med listefri løsning mot tak.

Dette er noen av kvalitetene du kan forvente i en bolig på Skir.
Parkering
For alle boliger med 2 soverom eller mer er det 1 stk garasjeplass inkludert i kjøpesum. Alle parkeringsplassene er i tradisjonelt garasjeanlegg med fast plass.

Det vil bli flere muligheter for gjesteparkering
i området. Det er ennå litt usikkert om dette vil bli rett utenfor Skir, eller bare i området. Det er også et allerede etablert offentlig parkeringsanlegg rett på nordsiden av Skir, kun 1 minutts gange til inngangen.
Adkomst
Adkomsten til Skir er enkel. Bilister har avkjøring fra Strandvegen rett sør for Himmel & Hav. Fra stikkveien ned mot Skir er det innkjøring til underjordisk parkeringsanlegg. For syklister og gående er området også tilgjengelig fra nordsiden, enten fra Strandvegen eller strandpromenaden. For de som ønsker å reise kollektivt går det busslinjer til sentrum, Giæverbukta og UiT / UNN fra bussholdeplassene ved Strandvegen.
Byggemåte
Fasadene på Skir er av materialer med lang levetid og minimalt vedlikehold. Den varme og gylne trefasaden på nordveggen strekker seg over taket og gir støtte for det unike vaierbaserte balkongopphenget, nesten som en anorakkhette som beskytter mot elementene. På sørsiden er fasaden lett, lys og gjennomsiktig med et gjenskjær av blått for å speile havet. Glassrekkverk sørger for at både utsikt og sol utnyttes mest mulig.
Energimerking
Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.
Oppvarming
I Skir får alle boligene fjernvarme i nedfelte konvektorer i gulvet. Disse er plassert ved vinduene, der det er kaldest og sørger for en behagelig temperatur selv om det er kaldt ute. Varmen som genereres gjenvinnes i ventilasjonsanlegget og brukes på nytt, mens frisk luft blir tilført. Det blir også varmekabler i inngangssone og på bad.
Meglers referanse 2018610
FINN-kode 131714877
Sist endret 15.05.2019

Beliggenhet

Skir får en sentral beliggenhet hvor det meste er innenfor rekkevidde. Innenfor en radius av 1 km har man tilgang til både butikk, teater, trening og ikke minst Tromsø sentrum. Alt innenfor gangavstand. Sydspissen og Telegrafbukta er snaue 2 km unna, og frister en tur i lysløypa skal du ikke lenger en litt over en km før du spenner på skiene.

I den sørlige enden av Skir skal det bygges et næringslokale som skal fylles av utadvendte aktiviteter. Her kan det bli alt fra kafe, butikk, treningssenter eller kanskje noe annet spennende som bidrar til at Skir blir et unikt sted å bo.

Bjerkaker barneskole er ca. 1 km spasertur
sørover langs øya, og Sommerlyst ungdomsskole
ligger ovenfor sentrum. For de som har mindre barn finnes det en rekke offentlige og private barnehager i nærheten.

Skir er godt tilpasset de med aktiv livsstil. vil du benytte havet til seiling så er det mulighet til å kjøpe seg plass på marinaen som blir anlagt rett ved siden av.

Pris og økonomi

Kjøpsbetingelser
Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.Vil du vite mer om eiendommen?

Lurer du på noe om SKIR - BRYGGEHUS

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?


Vil du se flere av våre eiendommer?